12 reguli de bune maniere pe care familie regală trebuie să le respecte încă de la naștere

Fiecare familie are regulile și tradițiile ei, pe care le urmează cu strictețe. Uneori, acestea pot părea ciudate pentru cei din jur, dar pentru membrii familiei pot avea un înțeles profund. Mai interesantă este situația din familiile regale, deoarece obiceiurile lor au o lungă istorie în spate.

Iată o listă cu ritualurile interesante ale Familiei Regale din Marea Britanie

1. Cel puțin 2 copii

În mod tradițional, familiie regale au cel puțin 2 copii. Această tradiție există de 60 de ani. Nimeni nu interzice nașterea mai multor copii. Primul cuplu regal care a rupt tradiția a fost cel format din Elizabeth a II-a și Ducele de Edinburgh, iar noii moștenitorii le calcă pe urme.

2. Postura corectă

Femeile din familia regală nu pot sta așa cum doresc. Nu poți să stea piciorul pe picior. Poziția corectă a picioarelor este cu genunchii lipiți. De asemenea, gleznele pot fi încrucișate genunchii ușor înclinați în lateral.

3. Sexul copilului este un secret

În familia regală britanică, nu este obișnuit să se divulge în prealabil sexul copilului, totul este păstrat sub strictețe înainte de naștere. Publicului îi place să construiască presupuneri și să facă pariuri, așa că acordă o atenție deosebită ținutei ducesei și, în special, culorii acesteia.

4. Ordine specială

Familia regală se plimbă și se așează într-o anumită ordine. Deci, soțul Elizabetei a II-a nu se poate apropia de ea prea mult, ci este întotdeauna puțin în spate. Există, de asemenea, un ritual special din timpul ședințelor: mai întâi, Elizabeta a II-a se așează cu ducele de Edinburgh, apoi cu prințul Charles și soția sa, după care se afla prințul William și Ducesa din Cambridge.

5. Regina

La întâlnirile importante, toată lumea se ghidează dupa comportamentul Reginei. Acest lucru se întâmplă și la masă. În momentul în care Regina termină de mâncat, nici ceilalți nu ar trebui să se mai apropie de farfurii.

6. Doar femeile pot asista la nașteri

Nașterea este un eveniment strict pentru femei. Bărbații nu pot asista la acest moment. Chiar și atunci când nașterile aveau loc acasă, ei nu aveau voie să fie prezenți. Prințesa Diana a fost prima care a rupt tradiția cu nașterea la domiciliu.

7. Ceaiul

Știm cu toții cât de important este consumul de ceai în Marea Britanie. Ceașca de ceai trebuie ținută cu mare atenție. Mânerul trebuie ținut cu arătătorul și un alt deget în partea de sus, iar partea de jos poate fi susținută de inelar și de degetul mic. Degetul mic nu trebuie ridicat sub nicio formă.

8. Costum negru

În orice călătorie, fiecare membru al familiei regale are în mod obligatoriu un rând de haine negre. Totuși, singura ocaizie în care poartă negru estea cea în care asistă la o înmormântare.

9. Haine pentru copii

O regulă foarte strictă se aplică copiilor: numai adulții pot purta pantaloni. Prin urmare, indiferent de perioada din an, copiii poartă doar pantaloni scurți. Și acest cod de îmbrăcăminte este practicat de cel puțin 8 ani.

10. Myrthle în buchetul miresei

Myrthle este un simbol al norocului și fericirii, astfel că este prezent în fiecare buchet al mireselor. Tradiția provine de la Regina Victoria.

11. Anunțarea nașterii unui copil

Atunci când un copil se naște, în apropierea palatului se pune un șevalet aurit, pe care se atașează o foaie cu informații despre acest moment. Acest lucru este realizat de purtătorul de cuvânt, care are datoria de a-i anunța pe toți trecătorii.

12. Numele

Copiii născuți în Familia Regală pot avea câte 4 nume. De exemplu, Prințul George folosește la școală numele de Cambridge.