5 descoperiri recente care sunt prea ciudate ca să fie adevărate. Dar ele există

Specialiștii zilelor noastre au scopuri mari. Să descopere Cosmosul, găsirea celor mai bune tratamente, prelungirea vieții. Dar uneori oamenii de șriință au adevărate dileme. De exemplu, ce cred găinile despre oameni. Câteva dintre cele mai neobișnuite rezultate le găsești mai jos.

1. Hip-hopul este muzica pentru psihopați
Savanții de la Universitatea din New- York au descoperit că psihopații preferă să asculte hip-hop. S-a făcut un experiemnt cu 200 de voluntari. printre ei se afla și Hanibal, care a fost singurul care a vrut să asculte hip-hop. Restul au vrut să aud, pop, clasică, rock.

2. Zahărul este un drog
Cercetătorii australieni au asociat zahărul cu narcoticele. Ei sunt siguri că zahărul are același efect asupra creierului ca și drogurile, schimbă dispoziția și îl face pe consumator să mai vrea.

3. În grup, oamenii arată mai bine
s-a făcut un experiment în urma căruia s-a stabilit că oamenii în grup arată mai bine decât separat. Dacă ai vreun disconform, poți să găsești un grup alături de care să ai activitățile.

4. Dacă ești încă prieten cu un fost poți să fii un pic psihopat
Cercetătorii din Michigan au hotărât să analizeze relațiile în care foștii au rămas prieteni. S-a adeverit că-n această situație sunt oamenii care se mai îngrijorează de viața celui care i-a fost drag cândva sau oamenii care au diverse scopuri. Sau cei cu dereglări mentale.

5. Muzica country provoacă sinucideri
S-au făcut niște statistici pe orașe legat de sinucideri și muzică. Lider la acest capitol a fost Nashville, patria muzicii country. specialiștii spun că nu este vorba despre linia melodică, ci despre versuri.