6 lucruri pe care toți bărbații și-ar dori ca femeile să le facă

Din când în când este necesar ca orice cuplu să maia ducă un surplus de divertisment relației lui și asta se aplică mai ales în cazul în care un cuplu este împreună de o perioadă mai lungă de timp.

În general vorbind, există o serie de lucruri pe acre fiecare dintre noi și-ar dori ca Partenonul nostru să le facă mai des sau fără să fie neapărat necesar să se solicite asta. Cest lucru se aplică atât în cazul femeilor cât și în cazul bărbaților.

Chiar dacă este adevărat că o conversație sinceră și directă poate rezolva multe probleme din cuplu, este și mai rentabil ca unele dificultăți să fie depășite cu ajutorul unor noi stimuli și distracții.

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești relația cu autorul unor noi trucuri, atunci te afli în locul potrivit deoarece am pregătit o serie de lucruri pe care totți bărbații și-ar dori ca partenerele lor să le facă, deși de multe ori ei nu le pot vorbi despre aceste lucruri direct.

1. Nu mai fi așa timidă și rezervată

Poate fi destul de dificil să te concentrezi pe partea romantică atunci când există numeroase alte lucruri care se întâmplă în viața ta.

Nu trebuie să îți creezi un plan elaborat pentru a-ți satisface partenerul, dar dacă uneori ai putea să îți lași anumite probleme în afara relației și ai fi mai puțin timidă atât în dormitor cât și în viața de zi cu zi, vei putea observa faptul că relația voastră se va îmbunătăți considerabil.

2. Inițiază acțiunea mai des

De multe ori, cuplurile au un singur partener care inițiază lucrurile din toate punctele de vedere; deși acesta nu este un lucru neapărat rău, dacă partenerul tău este mereu cel care dețin controlul și pornește lucrurile, poate deveni destul de plictisitor pentru amândoi.

Nu numai că lucrurile vor deveni mai incitante, dar și partenerul tău va vedea că ai încredere în tine și acesta este un aspect foarte important pentru bărbații de pretutindeni.

3. Ține luminile aprinse

Să ții lumina aprinsă atunci când sunteți în mijlocul acțiunii nu reprezintă neapărat un lucru creativ, dar există numeroase motive pentru care asta îl va stimula pe partenerul tău.

Să fii intim cu cineva presupune anumiți stimuli de mai multe feluri, stimuli precum atingerile, auzul, mirosul și mai ales văzul.

Văzul este foarte important deoarece este modul în care îl poți observa cel mai bine pe partenerul tău în unele dintre cele mai importante momente din viața voastră de cuplu.

4. Fii mai spontană

Oamenii care se află în relații de lungă durată deseori se lasă pradă rutinei din viețile lor de zi cu zi. Poate nu îți dorești ca asta să se întâmple, însă după un timp îndelungat în relație, astfel de lucruri tind să se întâmple și îți dai seama că aproape ajung să îți programezi chiar și momentele amoroase.

Dacă îți dai seama că asta ți se întâmplă și ție, încearcă să îți surprinzi partenerul cu unele dintre cele mai așteptate lucruri și vei vedea că relația voastră pur și simplu va înflori.

5. Fii mai deschisă la ceea ce își dorește el

Chiar dacă abilitățile tale în dormitor nu sunt unele care lasă de dorit, mereu există loc de îmbunătățiri. Să fii mai aventuroasă în pat nu înseamnă să ieși din zona ta de confort, ci doar să încerci ceva nou cu posibilitatea de a-ți plăcea acel lucru.

La sfârșitul zilei, poate chiar tu ești cea care să încerce ceva nou, dar nu are tăria de caracter necesară pentru a o spune. Sigur îl vei surprinde și îl vei încânta să vadă că măcar ești dispusă să experimentezi ceva ce lui i-ar plăcea.

6. Mișcările noi

Cu cât trece timpul, începem să ne simțim din ce în ce mai comod în fața partenerilor noștri și deseori ne plafonăm în relația noastră, fără să îi aducem îmbunătățiri sau vreun element surpriză.

Chiar dacă deja știi despre ceea ce îi oferă plăcere partenerului tău, nu este greșit să încerci și alte mișcări în dormitor care poate că vă vor surprinde pe amândoi.

Citește câteva cărți sau vizitează un specialist care te poate ajuta să înveți despre unele mișcări noi care cu siguranță îl vor lua pe nepregătite într-un mod plăcut pe partenerul tău.