8 trucuri incredibile care te vor ajuta să îți găsești o rochie perfectă în funcție de forma corpului tău

Alegerea unei rochii pentru un eveniment important este cea mai dificilă pentru o femeie, ele petrec ore în șir în fața dulapului pentru o rochie perfectă și frumoasă.

Pentru a arăta lumii corpul tău minunat, mai întâi ar trebui să știi ce tip de corp ai și să selectezi o rochie în funcție de formele tale. Am adunat 8 forme diferite de corp și îți vom explica ce rochie ar trebui să fie cea mai bună opțiune pentru tine.

1. Formă de diamant

Acest tip de corp prezintă femeia care este mai voluptoasă la talie și șolduri, iar umerii și sânii sunt normali. Încearcă să alegi pentru o rochie cu centură sau curea care va oferi mai multă armonie și de asemenea îngustare a taliei. Rochiile cu anchior sau cu un umăr lăsat sunt potrivite.

2. Formă de măr

La această formă a corpului, sânii sunt mai mari decât șoldurile și talia. Celebrități celebre incluzând-o pe Drew Barrymore, Angelina Jolie si Tyra Banks au acest tip de corp. Ai posibilitatea să alegi o rochie mai largă care să îți pună în evidență gâtul.

3. Formă inversată de triunghi

O formă inversată de triunghi este atunci când umerii sunt mai mari decât șoldurile și talia; Renee Zellweger, Demi Moore și Naomi Campbell au o formă de triunghi inversat. Tipurile de rochii pe care le poți purta sunt cele cu anchior, fără bretele sau cu un singur umăr.

4. Forma de clepsidră

Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase figuri. Ai bustul voluptos și șoldurile late cu o talie mică; Marilyn Monroe, Blake Lively, Scarlett Johansson și Dita von Teese sunt faimoasele actrițe cu formă a trupului de clepsidră.

Rochiile pe care ar trebui să le porți sunt cele de mătase și de tip creion, rochiile cu centură, rochii cu curele.

5. Forma de banană

Acest tip de figură tinde să fie mai mediocru și mai lunguieț, iar șoldurile și bustul nu au o formă definită. Jennifer Garner și Anne Hathaway au acest tip de figură. Poți purta orice tip de rochie, dar cel mai bun pentru tine sunt cele în culori vibrante care să creeze un centru de interes.

6. Forma de pară

Acest tip de corp presupune șoldurile mai late decât talia și bustul; Kim Kardashian, Shakira și Jennifer Lopez au acest tip de corp; încearcă să potrivești partea de sus a rochiei cu șoldurile care ies în evidență. Alege rochii cu volane la umeri și cu bureți la umeri.

7. Formă de dreptunghi

Aceasta este cunoscută ca fiind și forma de sportivi și există numeroși oameni care să aibă acest tip de corp; trebuie menționat mai ales că acest tip de corp este considerat cel mai atractiv. Natalie Portman, Kate Hudson, Keira Knightley și Cameron Diaz arată astfel .

Ți se potrivesc rochiile de tip creion cu o crăpătură într-o parte, rochiile cu decolteuri ample și cu decolteuri în formă de inimă.

8. Forma de lingură

Această formă de corp este puțin mai diferită decât forma de pară deoarece linia șoldurilor este puțin mai definită. Cheryl Burke, Beyoncé și America Ferrera au această formă a corpului. Este indicat să alegi rochii tip creion și cu volănașe în partea de sus.

0 Comentarii

Citeşte şi: