Aceasta planta imbunatateste vederea chiar si la persoanele de peste 70 de ani. Rezolva problemele legate de ochi!

Populatia generala l-a numit, de asemenea, „Ochii Maicii Domnului” pe motiv ca vechiul obicei de sute de ani a afirmat ca este un leac perfect pentru bolile ochilor. Persoanele il utilizeaza de mai multi ani.

loading...

Chimistul Arnoldus Villanovanu a spus ca oamenii si-au recuperat vederea dupa mai multi ani in care au stat fara ea.

Specialistul Hildamus a crezut ca poate imbunatatii vederea chiar si celor de peste 70 sau 80 de ani.

Silurul este inca accesibil si este solutie puternica pentru persoanele care au probleme cu vederea si bolile oculare.

Silurul contine glicozid rinantina, vitamina C, uleiuri , substante astringente. Poate usura bolile oculare, poate accelera recuperarea, poate reduce infectiile si organismele microscopice din ochi si poate atenua uscarea ochilor.

Aceasta planta este incredibila pentru calmarea tensiunii ochilor si a slabiciunii creata de  PC sau telefon. Este un substituent pentru picaturile oculare.

Iata pentru ce este bun silurul:

Contaminarea ochilor
Raspunsuri nefavorabile sensibile
Iritatii (agravarea irisului)
Blefarita (agravarea pleoapelor)
Keratita (agravarea corneei)
Agravarea canalelor lacrimogene
Ochii uscati si epuizarea ochilor
Perturbatii
Glaucom

Imbunateste-ti vederea cu ceai si comprese

Ar trebui sa ai suc proaspat din aceasta planta sau planta uscata in caz ca te confrunti cu probleme legate de ochi. Sucul proaspat poate fi un substitut natural pentru picaturile de ochi – trebuie doar sa il diluezi cu apa distilata si sa folosesti 2 picaturi per ochi.

Varianta uscata a plantei poate fi utilizata pentru prepararea ceaiului cu care poti clati ochii sau poti face o compresa. Se clatesc ochii dupa ce se raceste ceaiul. Ceaiul poate fi folosit si pentru o compresa. Se tine compresa pe ochi pana cand se usuca. O poti lasa peste noapte, dar trebuie sa folosesti mereu ceai proaspat.

loading...

Pentru ochii sensibili, dilueaza ceaiul cu apa fiarta calduta. Pentru a trata infectiile extreme, amesteca silur cu galbenele, musetel pentru a reduce simptomele si pentru a te recupera mai repede. Pentru a intari nervul optic, ia un varf de pudra uscata de silur de 1-2 ori pe zi pe cale orala sau adauga-l la supe si bauturi.

Compresa pentru tratarea urciorului

Se toarna 250 ml de apa clocotita peste trei linguri de silur uscat. Se face o compresa care se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Caldura compresei va actiona terapeutic si va stimula procesul de vindecare.

Ceai pentru imbunatatirea vederii

Se toarna 200 ml de apa clocotita peste doua lingurite de silur uscat si se lasa sa stea timp de 15 minute. Bea o cana de ceai de 3 ori pe zi – intotdeauna fa un ceai proaspat si bea-l fara sa il indulcesti.

Silurul te poate ajuta si cu alte probleme de sanatate. Poate ameliora bronsita, rinita si gripa si poate ajuta si cu alte probleme respiratorii. Silurul amelioreaza durerile de stomac si problemele digestive.

Silurul este util si in caz de dureri de cap, insomnie si anxietate si va trata si otravirea cu nicotina si alcool, reducand efectele daunatoare ale toxinelor asupra organismului.

Atentie

Silurul trebuie administrat in dozele recomandate de un specialist si trebuie intotdeauna pregatit corespunzator. Daca ai probleme grave de sanatate, consulta medicul inainte de utilizare.

Administrarea orala ar trebui evitata de femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si de persoanele cu vezica biliara si cu probleme acute ale stomacului, ulcere duodenale sau boli hepatice.