Acestea sunt cele mai rapide și ușoare moduri prin care să îți menții frumusețea naturală a buzelor – toată lumea se va uita la buzele tale

Întrucât ochii noștri ne fac fața să fie atrăgătoare, la fel și buzele noastre ne fac partea de jos a feței să fie atractivă. Buzele noastre își pierd frumusețea naturală de-a lungul timpului din cauza poluării și a utilizării produselor cosmetice dure.

Și mai multă utilizare a cosmeticelor va duce la pierderea frumuseții naturală a buzelor. Suntem aici pentru a ne împărtăși sfaturile cu tine pentru a-ți recâștiga frumusețea naturală a buzelor. Aceste sfaturi îți vor face buzele frumoase, moi și catifelate.

1. Folosește ruj doar atunci când este nevoie neapărat

Rujurile sunt un amestec de pigmenți, ceară, uleiuri, parfum și alcool. Diferitele tipuri de aceste elemente sunt folosite pentru a obține produsele dorite. Există multe substanțe chimice prezente în rujurile care vin în contact cu corpul nostru.

Din păcate, ele sunt dăunătoare corpului nostru. Folosește rujurile numai atunci când ai nevoie cu adevărat să o faci. Chimicalele prezente în ele nu sunt potrivite pentru buzele tale. Utilizează rujuri cu hidratanți cum ar fi untul de shea, vitamina E, uleiul de jojoba etc.

Utilizează balsamurile de buze ale mărcilor precum Nivea, Maybelline ca o bază zilnică, în loc de rujuri.

2. Menține-ți buzele hidratate

Menținerea cantității necesare de apă în corpul nostru va dovedi rezultatele pe pielea noastră. Buzele sunt prima parte a corpului care este esențială să fie perfect hidratată. Este obligatoriu să se mențină nivelul hidratului buzelor prin consumul de apă pe parcursul zilei.

Asta va menține culoarea naturală și frumusețea buzelor. Putem vedea buzele deshidratate în timpul iernii pentru că bem mai puțină apă pe parcursul acestui anotimp.

3. Evită să îți lingi sau să îți muști buzele

Saliva face buzele uscate mai degrabă decât să le hidrateze. Nu trebuie să-ți lingi buzele pentru a le umezi; acest lucru va duce la schimbarea culorii buzelor. De asemenea, îți rănești buzele prin mușcarea lor.

Ar trebui să ai un balsam de buze hidratant pentru a-ți menține buzele intacte. Cel mai bun mod de a te opri din a-ți linge buze este să folosești balsamuri aromate de buze și să faci eforturi să te abții din a le linge și mușca.

4. Folosește produse de buze cu SPF

Buzele tale se rănesc atunci când sunt expuse la razele dure ale soarelui. Razele UV au același efect nociv asupra buzelor ca acela pe care îl au asupra pielii. Trebuie să utilizezi produse pentru buze care conțin SPF pentru a-ți proteja buzele de razele solare.

5. Exfoliază-ți buzele măcar o dată pe săptămână

Celulele noastre de piele suferă un proces de înlocuire a pielii moarte cu pielea reînnoită și același lucru se întâmplă și cu buzele noastre. Ar trebui să utilizezi un exfoliant natural pentru buzele tale cel puțin o dată pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă de pe buze.

Pentru a face un scrub natural buze, se amestecă ulei de măsline și zahăr. După curățare, aplică unt pe buze sau orice hidratant pentru buze.

Add Comment