Au intrat pe ringul de dans sub privirile tuturor. Ce a urmat le-a adus aplauze la scenă deschisă

Muzica şi dansul nu au vârstă şi dacă le iubeşti în aceeaşi măsură pe amândouă poţi oferi reprezentaţii de zile mari în care energia pozitivă, optimismul şi emoţia sunt prezente din plin. Nu e de mirare că această pereche de dansatori aflaţi la vârsta maturităţii se implică atât de mult în momentul dansant prezentat în aceste imagini.

Ritmul melodiei „Let’s Twist Again” compusă de Kal Mann şi Dave Appell, interpretată apoi de Chubby Checker, i-a adus în ringul de dans pe cei doi parteneri care reuşesc să ne încânte cu o reprezentaţie de zile mari. La început cei doi dansatori parcă fac pentru prima oară cunoştinţă încercând să prindă ritmul pentru ca în momentul în care piesa capătă intensitate şi ritm susţinut aceştia să îşi dovedească prin mişcări şi paşi de dans talentul lor deosebit în tainele dansului.

Deşi nu au supleţea unor adolescenţi, cei doi parteneri dansează cu multă naturaleţe şi eleganţă reuşind să ne impresioneze cu prize şi răsuciri spectaculoase şi cu o sincronizare perfectă. Trebuie admirat stilul original de a dansa pe ritmuri de twist, aducând în ring o coregrafie originală, creativă şi extrem de dinamică. Cei doi parteneri se înţeleg din priviri şi îşi sincronizează perfect mişcările şi paşii de dans dar şi elementele de mare dificultate care sunt un succes total.

La finalul reprezentaţiei perechea de dansatori este răsplătită cu multe aplauze de către toţi cei prezenţi la petrecere. Merită toate aprecierile, au dansat extraordinar!

0 Comentarii

Citeşte şi: