Avea doar 46 de ani insa mainile ei aratau de 70. Ce a facut aceasta femeie pentru a-si recapata frumusetea mainilor

Folosim mâinile în fiecare zi, iar experții spun că arată primele semne ale îmbătrânirii.
De ce este așa?

Deoarece pielea de pe mâini este foarte subțire și sensibilă. Din fericire, cu puțin efort, vă puteți restabili tineretea mâinilor.

loading...

O îmbătrânire accentuată

Spatele mâinii are foarte puțină grăsime și, prin urmare, atunci când fibrele de colagen și elastină încep să se rupă, efectul devine mai vizibil.

Spălarea constantă și expunerea la diferite substanțe chimice pot avea un impact mare asupra lor, deci nu este surprinzător faptul că acestea necesită o îngrijire suplimentară.

Ouă

Experții spun că acest aliment puternic vă ajută să restabiliți elasticitatea. Este foarte simplu –

ia albușurile de ou și amestecați-le cu o lingură de miere. Apoi lubrifiați mâinile cu acest amestec și lăsați-le să se usuce. Spălați cu săpun și apă.

Cartofi

loading...

Cartofii vă pot face din nou mâinile fără probleme. Se fierb cativa cartofi de marime medie si se zdrobesc cu ajutorul furculitei.

Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, miere și lapte și puneți acest amestec în frigider. Aplicați amestecul de 2-3 ori pe săptămână și lăsați-l să rămână pe mâini timp de aproximativ 15 minute. Spălați cu săpun și apă.

Ulei de măceșe

Uleiul de macese va ajuta să vă întoarceți elasticitatea și puterea mâinilor, iar acest ulei este de asemenea foarte nutritiv. Masați mâinile în fiecare zi cu acest ulei și relaxați-vă.

Lămâie și zahăr

Stoarceti o jumătate de lămâie și amestecați-o cu 2 linguri de zahăr și frecați acest amestec pe mâini pentru a îmbunătăți microcirculația. Spălați cu săpun și apă rece.

Ulei de migdale

Inmuiati mâinile în ulei de migdale și apoi în apă rece timp de aproximativ 5 minute și apoi aplicați cremă. Puneți mănuși de bumbac pe mâini și lăsați-le peste noapte. Dimineata, mainile tale vor fi complet hidratate.

Vaselină

Ar trebui să aplicați o anumită vaselină pe mâini, să puneți mănuși de bumbac și să le lăsați peste noapte.

Evitați utilizarea apei foarte fierbinți

Evitați expunerea mâinilor la apă foarte fierbinte, deoarece acestea le pot deshidrata. În schimb, utilizați apă călduță sau rece.

Protejați-vă mâinile de vremea rece

Purtați întotdeauna mănuși atunci când este rece afară, deoarece acestea sunt cele mai vulnerabile atunci.