Cand termini de mancat o felie din acest tort, o sa intelegi cu adevarat de ce, ce-l de langa tine nu sa oprit din mancat..acest tort este senzational.

Lista de ingrediente: 

-400 de grame de prăjitură pe bază de struțuri  -150 g de unt   -2 plicuri de jeleu cu gust de kiwi  -2 kiwi  -25 grame gelatină  -750 grame smântână  -500 mililitrii lapte  -35 grame gelatină  -200 grame zahăr

Cum se prepara :

Am blenduit boabele de struguri..  Untul se topește, se răcește.. Am frământat aluatul. Sa dovedit destul de friabil, dar umed.  Am pus hartie de copt intr-un vas pentru coacere. Am intins bine aluatul in vasul pentru copt,dupa care l-am pus in frigider.  Jeleul a fost preparat conform instructiunilor de pe ambalaj,dupa care l-am pus intr-o forma asemanatoare cu cea pentru copt si am puso la frigider.

După o vreme am adăugat feliile de kiwi

După 4 ore, jeleul a fost gata.  Am pus vasul in apa fierbinte, iar jeleu sa desprins imediat. Forma pentru tortul acoperit de sus și întoarsă, așa sa întîmplat la mijloc.  Laptele a fost adus aproape de fierbere și am adaugat gelatină. Se amestecă bine până se dizolvă complet și se lasă să se răcească.  Smântână se bate impreuna cu zahărul folosind un mixer până când zahărul se dizolvă complet. În acest proces, a adăugat vanilie. În timpul preparării, încercați crema, ar trebui să fie dulce, deoarece mai târziu lapte proaspăt va fi adăugat. Fără a opri mixerul, adaugati lapte proaspat in gelatina. Acest lucru se face astfel încât să nu apară cocoloase. Acest amestec a fost turnat cu grijă într-o matriță și introdus în frigider timp de încă o oră.  Acest timp a fost suficient pentru a se intari , si totul a fost gata pentru a putea fi servit.

Va uram pofta buna!