Cea mai sănătoasă supă pentru sănătatea inimii

Cea mai sănătoasă supă pentru buna funcționare a inimii. Supa este extrem de benefică pentru sănătatea inimii. Potrivit medicilor, beneficiile acestei supe pentru sistemul cardiovascular sunt enorme, potrivit unui medic.

Cert este că sucul de roșii adăugat în supa de pui este o sursă de minerale, inclusiv potasiu, calciu și magneziu, care joacă un rol cheie în funcționarea normală a sistemului cardiovascular.

Calciul este responsabil pentru reducerea tensiunii mușchiului inimii, iar magneziul este responsabil pentru relaxarea acestuia. Aceasta înseamnă că datorită acestor 2 minerale, sângele va curge mai repede.

Consumul acestei supe este, de asemenea, benefic deoarece conține și mult colagen. Acest element menține elasticitatea vaselor de sânge și le întărește pereții.
Pentru a obține beneficiul maxim pentru inimă și vasele de sânge din supa de pui, se recomandă să o prepari cu carne albă și oase, dar fără piele. O porție de aproximativ 100 ml pe zi va fi suficientă.

Citeşte şi:  Cele mai frecvente cauze ale Durerilor de spate - Care sunt cauzele și cum se pot preveni sau ameliora

Beneficiile supei de pui pentru inimă

Ajută la curățarea tractului respirator. Supa de pui poate fi utilă în tratamentul bronșitei, astmului, pneumoniei și are, de asemenea, un efect benefic asupra sănătății fumătorilor. Consumul său ajută la menținerea tinereții și frumuseții. Complexul bogat de vitamine și minerale cu care se poate lăuda bulionul natural pe bază de pui poate îmbunătăți semnificativ starea pielii, părului și unghiilor datorită colagenului din compoziția sa.

Citeşte şi:  Rețetă pentru curățarea arterelor – Remediu cu ghimbir, lămâie și usturoi

De asemenea, consumul său ajută la ameliorarea mahmurelii. Supa, saturată cu grăsimi și proteine, stimulează tractul gastro-intestinal și permite organismului să scape rapid de produsele de descompunere a alcoolului, ajută la umplerea lipsei de lichide, deoarece alcoolul provoacă adesea deshidratare.

Mineralele din carnea de pui

O altă proprietate utilă a alimentelor comentate este efectul său pozitiv asupra nutriției țesutului osos. Mineralele din carnea de pui (fosfor, calciu etc.) sunt deosebit de importante pentru funcționarea sănătoasă a articulațiilor și mușchilor. Ei sunt responsabili pentru rezistența dinților și a unghiilor.

Citeşte şi:  Leguma care restabileste vederea daca este consumata regulat

Pe lângă bulion, supa de pui include și cartofi. „Sunt bogate în potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale”, spune medicul nutriționistul Avni Kaul, potrivit Health Shots. Doctorul mai spune că potasiul este unul dintre cele mai importante minerale necesare pentru funcționarea inimii.

Dr. Kaul adaugă: „Cartofii sunt, de asemenea, plini de fibre solubile, despre care s-a demonstrat că ajută la reducerea riscului de boli de inimă. Cartofii conțin și nutrienți care ajută la scăderea tensiunii arteriale și la întărirea sănătății cardiovasculare, inclusiv magneziu, niacină, vitamina C și vitamina B6”.

0 Comentarii

Citeşte şi: