Cincisprezece idei de creare a stilului într-o cameră de baie mică!

Baia mică este o problemă binecunoscută multora dintre noi. Unii consideră că spațiul mic este practic imposibil de amenjat cu stil și confort. Totuși, designerii moderni vor contrazice o astfel de afirmație. Varietatea materialelor de finisare și a instalațiilor sanitare permite schimbarea oricărei toalete sau camere de baie.

1.Utilizarea colțurilor

De cele mai dese ori, instalațiile sanitare sunt instalte lângă pereți, după o schema standard, iar colțurile întotdeauna rămân goale. Cu toate acestea, dacă veți utiliza cel puțin un colț, instalând acolo, de exemplu, vasul de toaletă, limitele spațiului se vor schimba în mod semnificativ.

2.Instalații sanitare compacte

Dacă vă place ordinea și confortul, renunțați la excesele în decorarea și amenajarea băii. Cel mai modern și compact sistem sanitar, monoton, mai bine întunecat, gresie, faianță și minimum detalii – iată tot de ce aveți nevoie pentru a crea o atmosferă confortabilă într-o baie mică.

3.Negru și alb

Culoarea albă este ideală pentru finisarea spațiilor mici, însă pentru mulți este prea plictisitoare. În acest caz, puteți juca pe seama contrastului: puneți pe un perete și podea gresie originală de culoare neagră, iar pe ceilalți pereții – un alb clasic.

4.Complet alb

Imaginea de mai sus este un exemplu minunat de amenajare a unei camere de baie în totalitate în culoarea albă. Pentru a evita plictiseala într-un astfel de spațiu, vă recomandăm să dați atenție micilor detalii viu colorate. În acest caz vorbim despre culoarea roșie.

5.Glamour și chic

Majoritatea băilor sunt destul de plictisitoare și monotone. Cu toate acestea, dacă abordați această problemă creativ, puteți realiza ceva cu adevărat rafinat, fără să depășiți bugetul. Un exemplu bun este această baie mică, peretele îngust fiind decorat cu faianță neagră clasică, care imită cărămida. Totuși, rolul principal nu îl joacă contrastele, ci micile detalii cu stil: un tablou pe raft, un recipient viu colorat, oglinda în cadru aurit și câteva veioze.

6.Perete înflorit

Detaliul cheie al acestei băi, amenajate în nuanțe neutre de bej, a devenit peretele, decorat cu panouri late cu flori.

7.Gresie și faianță ceramică

Folosind gresie și faianță ceramică de diferite forme, mărimi și culori puteți obține rezultate diferite fantastice. Pentru interiorul acestei băi s-a folosit faianța albă sub formă de cărămidă și gresia hexagonală neagră mare. Un alt detaliu remarcabil al acestui interior sunt rafturile din lemn grosier.

8.Magia cercului

Dacă priviți atent, puteți vedea că în interiorul acestei băi mici predomină formele rotunde. Vorbim despre dușul original, oglinda rotundă fără ramă și lavoarul modern, de asemenea, rotund. Utilizarea acestor forme ajută la diminuarea limitelor și la mărirea vizuală a spațiului.

9.Brâu

Un interior interesant în nuanțe neutre, accentele principale ale căruia au devenit brâul cu ornamente și detaliile din lemn deschis la culoare. Lucrurire mici sunt cele care creează confortul în acest spațiu nu prea mare.

10.Limite clare

O cameră de baie amenajată cu stil, unde nu este nimic în plus, doar senzația de curățenie și ordine, care a fost posibil de obținut datorită combinării corecte a gresiei și faianței, dar și a mobilierului și instalațiilor sanitare bine proiectate.

11.Detalii din lemn

O baie extraordinară, care a fost posibil de transformat cu ajutorul rafturilor din lemn, panourilor de perete, stilizate sub formă de lemn, și acestui ecran sub cadă. Împreună cu finisarea albă, acestea creează un interior luminos și cald.

12.Vecinătate apropiată

Cada de colț de formă neregulată și lavoarul original din această baie formează un tandem. Datorită amplasării foarte apropiate, în această baie a fost posibil de găsit loc și pentru un vas de toaletă suspendat. Schema neobișnuită a culorilor merită o atenție deosebită. Combinația de alb și oranj face interiorul dinamic și vesel.

13.Stil modern

Împreunarea culorilor gri și verde deschis permite să oferiți interiorului senzația de prospețime, un aspect destul de important în cazul încăperilor fără geamuri, iar instalațiile sanitare moderne, oglinzile și veiozele originale aduc cu sine accente ale stilului hi-tech.

14.Stil laconic

Nuanțe deshise, sisteme de depozitare bine gândite, instalații sanitare ergonomice și multă lumină – toate acestea vă permit să obțineți un interior cu stil chiar și într-o baie mică.

15.Lavanda

Un interior minunat al băii, în care au fost combinate perfect culorile mov, grafit și alb, și este prezent jocul unor texturi diverse. Rezultatul este un spațiu interesant și complex, în ciuda metrajului limitat.

Cum ați vrea să arate camera dumneavoastră de baie?

Mult spor!