Dacă doriți o recoltă bogată de castraveți, fertilizați-i cu această soluție!

Obținerea unei recolte de castraveți de înaltă calitate și sănătoasă, cu o producție cât mai mare pe unitatea de suprafață cultivată, este un obiectiv comun atât pentru cultivatorii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Pentru a obține acest lucru, este necesar să se ofere castraveților (care sunt o plantă destul de pretențioasă) toate condițiile necesare pentru o creștere și dezvoltare productivă.

Una dintre metodele de obținere a celor mai bune rezultate în această problemă dificilă este utilizarea humatului de potasiu pentru castraveți. Aceta este un îngrășământ universal, dar foarte eficient, care stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor și le protejează de insecte și boli. Atunci când humatul de potasiu este utilizat corect, castraveții se dezvoltă mai bine, produc fructe mai sănătoase, care pot fi păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Important! Înainte de administrarea acestui fertilizator, va trebui să strângeți toți castraveții maturi de pe curpeni. Apoi veți putea administra fertilizatorul complex, care va elimina simptomele precum: îngălbenirea ovarelor, ofilirea și îngălbenirea frunzelor și legarea slabă a fructelor.

Pentru a pregăti fertilizatorul dat, va trebui să respectați cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj, deoarece fiecare producător le are pe ale sale și dozele diferă de la unul la altul. Diluați humatul de potasiu în apă de temperatura aerului de afară, nicidecum rece, deoarece castraveții nu o iubesc. Înainte de administrare, umeziți solul cu apă curată.

*Humatul de potasiu poate fi găsit în magazinele de grădinărit.

Spor la grădinărit!

0 Comentarii

Citeşte şi: