De ce este bine sa mancam gheare de pui? Un vechi truc filipinez!

Pentru unii filipinezi, cea mai bună parte a consumului de pui este în laba piciorului.

Este mult mai gustoasă și mai delicioasă când a fost cumpara de pe stradă,de la tarabele specializare in aceste delicii.

Nu numai că are un gust bun, dar oferă, de asemenea, multe beneficii pentru sănătate organismului.

Printre beneficiile aduse de consumul picioarelor de pui se numara:

 • Îmbunătățește vindecarea rănilor
 • Face sistemul imunitar mai puternic
 • De asemenea, ele ridică intaresc oasele fragile
 • Ajută sanatatea gingiilor
 • Ajută la menținerea sănătății unghiilor
 • De asemenea, scade tensiunea arterială
 • Ajută la menținerea echilibrului hormonal
 • -Ajuta problemele digestive
 • De asemenea, vă ajută să vă faceți să arătați mai tânăr
 • Are capacitatea de a întineri pielea
 • De asemenea, poate reduce stresul

Unul dintre beneficiile uimitoare de sănătate ale picioarelor de pui se datorează colagenului său. Într-un studiu realizat de Facultatea de Științe Veterinare, Universitatea Chung-Hsing din Taiwan, a arătat că gheara de pui conține o cantitate mare de colagen.

Nivelurile de colagen care pot fi găsite în picioarele puiului sunt la fel ca și în legumele și fructele cu frunze verzi.

Colagenul este una dintre substanțele care sunt necesare pentru a menține elasticitatea pielii. Colagenul este benefic pentru menținerea pielii sănătoasă și, de asemenea, formează o piele elastică deoarece susține o transformare mai rapidă a pielii moarte într-una nouă.

De asemenea, colagenul ajută organismul să absoarbă calciu și proteine ​​care fac corpul sănătos. Are capacitatea de a ridica producția de celule roșii din sânge datorită capacității sale de a face structura vaselor de sânge mai puternică.

Colagenul ajută organismul să piardă în greutate prin creșterea metabolismului de grăsime al organismului. În plus, poate face structura osului mult mai puternică, precum și previne preveni bolile de fragilitate osoasă.

Unul dintre beneficiile de sănătate ale consumului ghearelor de pui este menținerea sănătății articulațiilor și reducerea riscului de a avea oase fragile.

Problemele comune și oasele fragile apar frecvent la persoanele în vârstă. Se întâmplă deoarece organismul nu are capacitatea suficientă de a absorbi calciul în mod corespunzător.

Prin urmare, consumul picioarelor de pui în timp ce sunteți tineri va face o mare diferență mai tarziu.Picioarele de pui sunt compuse din piele, tendoane și oase.

De mentinionat este faptulca sunt bogate in proteine, calciu și chiar colagen, care pot fi absorbite fără efort de către organism. Nutriția este extrem de importantă pentru a face structura osului mai puternică, precum și pentru a preveni pierderea osoasă la vârstnici.