De ce oamenii sfredelesc încă o gaură în cheie? De ce ar trebui să le urmăm exemplul?

Ideile se răspândesc pe Internet cu viteza luminii. Trebuie doar să faceți ceva interesant și să filmați totul, iar peste câteva zile veți observa că lucrul respectiv a fost repetat de mii de utilizatori. Iată și acum tot mai mulți oameni sfredelesc câte o gaură suplimentară pe chei. Pentru ce? Aflând motivul, veți dori să procedați la fel.

Și cum o veți găsi pe cea necesară?

Majoritatea dintre noi poartă zilnic câte o legătură mare de chei în buzunar sau în geantă: minim 2 chei de la casă, precum și altele de la garaj, cabinet, casa de vacanță… lista poate fi continuată. Dar cum ați putea să găsiți rapid cea mai utilizată cheie din legătură? Iar dacă este și întuneric beznă? Când nu aveți timp și răbdare să încercați toate cheile la rând, acest șiretlic vă poate scoate din încurcătură.

Sfredeliți o gaură suplimentară în cheie.

Meșterii populari vă propun să luați „cea mai populară” cheie (de exemplu, de la ușa casei), bormașina și să sfredeliți un orificiu suplimentar lângă cel standard. Așteptați o clipă: acum veți înțelege totul.

Puneți cheia înapoi în legătură.

După aceasta cea mai importantă cheie trebuie pusă înapoi în legătură. Doar că de această dată fixați-o de inelul brelocului prin orificiul nou.

De acum cheia va fi întotdeauna evidentă.

Vedeți? Acum cheia se deosebește (propriu-zis este situată sub alt unghi) de celelalte chei din legătură. Poate fi observată foarte ușor de la prima vedere. Și la fel de ușor poate fi palpată în întuneric chiar și pe fundul genții, dacă a ars becul de pe holul scării.

Cheia proeminentă poate fi găsită cu ușurință chiar și pe întuneric.

Iată cum trucurile mici ușurează viața!

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l prietenilor voștri!