Dormitorul — locul, în care trebuie să domnească confortul. 25 idei minunate pentru a vă transforma casa în cel mai bun loc pentru odihnă!

Uneori noi spunem că bucătăria este cel mai important loc din casă. Aici are loc taina preparării și consumării alimentelor. Apoi brusc ne amintim de sufragerie. Nu, am greșit: ea este cea mai importantă, deoarece aici primim oaspeții. Și cum rămâne cu camera de baie? Fără ea nu ne-am descurca.

De fapt, niciuna dintre odăi nu este principală și secundară. Toate sunt necesare și importante într-un anumit fel. De aceea, disputele pe această temă sunt inutile.

Dar dormitorul are un rol deosebit. Ce facem acolo? Dormim, ne îmbrăcăm, ne aranjăm, citim înainte de somn, privim televizorul. Dimineața vin copiii în dormitorul părinților, urându-le „Bună dimineața!”. De aceea, amenajarea acestei camere trebuie planificată până la cele mai mici detalii. Iluminarea, perdelele și draperiile, culoarea pereților, mobilierul…

Dormitorul poate relata multe lucruri despre proprietarii lui. Design-ul lui reflectă temperamentul, caracterul, gustul și chiar și meseria celor ce locuiesc în el. Dar, nu am greșit, anume locuiesc. Doar acolo petrecem o parte din viața noastră, chiar una deosebită, particulară. Acolo putem fi noi înșine. Probabil, din această cauză străinilor nu le este permis să intre în această încăpere.

Dormitorul nu seamănă cu niciun alt loc din casă, iar dormitoarele diferitor oameni nu seamănă unul cu altul: dormitorul unei tinere cochete și cel al unei domnișoare timide, romantice sunt 2 odăi absolut diferite. Pasiunea și luxul sau, dimpotrivă, ascetismul lasă o amprentă pe design-ul lor. Dar acestea, desigur, sunt situații extreme. De fapt, dormitorul este spațiul, în care dăm frâu liber fanteziilor noastre și trebuie să luăm totul în considerație, să nu uităm nimic, când îl amenajăm.

Priviți selecția noastră de cele mai diverse design-uri de dormitoare. Ea vă va ajuta să creați imaginea dormitorului dumneavoastră irepetabil.

25 IDEI MINUNATE PENTRU AMENAJAREA DORMITORULUI

V-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor voștri!