Efectul uimitor al acestei combinații neașteptate: Cum îți vindecă organismul

Smochinele sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru vindecarea organismului, pentru întărirea capacităţilor fizice şi mentale şi pentru tratarea multor alte boli.

Îmbunătățirea digetiei, pierderea în greutate și eliminarea toxinelor

Remediul preparat din smochine şi ulei de măsline ajută la îmbunătăţirea digestiei, contribuie la pierderea în greutate şi elimină toxinele din organism. Este bogat în calciu şi potasiu, care întăreşte inima şi vasele de sânge. Îmbunătăţeşte excelent starea pielii şi culoarea tenului, fortifică sistemul imunitar şi accelerează procesele metabolice.

Citeşte şi:  6 mituri pe care nu trebuie să le mai crezi

Ingredientele necesare

Ingredientele necesare pentru preparare sunt smochine uscate şi ulei de măsline. 20 de smochine se taie în jumătate şi se pun într-un borcan de sticlă. Peste acestea, se adaugă suficient ulei de măsline pentru a acoperi fructele complet. Nivelul uleiului trebuie să le depăşească cu circa doi centimetri. Borcanul se păstrează la frigider timp de 40 de zile.

Citeşte şi:  7 descoperiri care au generat mai multe întrebări decât răspunsuri

Mod de administrare:

Se ia în fiecare dimineaţă o linguriţă de ulei de măsline în care au stat fructele şi jumătate de smochină, cu 5-10 minute înainte de micul dejun.

Efectul de vindecare al acestui remediu delicios se simte imediat. Tratamentul poate fi efectuat de două-trei ori ori pe an.

Citeşte şi:  3 rețete cu sfeclă roșie - Pentru multe boli și afecțiuni - Curată ficatul și scad tensiunea arterială

0 Comentarii

Citeşte şi: