Femeia de 53 de ani careia ii cad toate unghiile fara sa faca nimic!

Femeii pur si simplu ii cad toate unghiile de la maini si de la picioare si desi nu pare ceva foarte grav, aceasta afectiune i-a distrus viata profesionala dar si pe cea amoroasa. Prima data a mers la doctori atunci cand colturile unghiilor ei au inceput sa se ridice ca si cum unghiile s-ar usca si ar urma sa cada sau sa se desprinda de tot. Medicii au luat monstre din unghiile ei si le-au supus la diferite analize dar se pare ca femeia nu are nimic anormal. In termen de cateva luni toate unghiile de la maini si de la picioare i-au cazut fara vreun semn ca ar mai putea creste vreodata la loc.

„Este foarte rusinos. Imaginati-va ca cineva se uita in jos la mainile mele si imi vede degetele. Cum vi s-ar parea? Lumea crede ca am o problema eu si ca imi rod agresiv unghiile si ma intreaba ce este cu mine. Este groaznic. Nu mai pot purta sandale sau papuci si nu mai ies aproape deloc din casa. Nicio femeie n-ar suporta sa aiba unghiile in halul asta” a declarat Andrea Callad.

loading...

Femeia de 53 de ani careia ii cad toate unghiile fara sa faca nimic!

Femeia s-a despartit de logodnicul ei si a ratat mai multe oportunitati de joburi dupa ce insecuritatea in care traieste a facut-o sa faca absolut orice ca sa gaseasca un tratament. Din pacate medicii nu au ajutat-o deloc pentru ca nu au mai intalnit niciodata o conditie asemanatoare cu a ei. In prezent Andrea a ajuns sa aiba degetele intr-o forma care arata cat de cat mai bine si nu mai are sangerari. De asemenea sensibilitatea din zona unde inainte erau unghiile i-a disparut.

loading...

„Obisnuiam sa fiu o femeie foarte atenta la modul in care arata. Imi facea deseori botox si ieseam foarte mult in oras. Problema asta m-a afectat mult mai mult decat se vede. Problema mea acum este ca zilnic trebuie sa stau sa imi tai cuticulele si pielea care creste necontrolat peste unghii si arata ingrozitor” a mai continuat femeia pentru Daily Mail.