Fertilizator sigur de administrat tuturor răsadurilor, care favorizează buna înrădăcinare și dezvoltarea cuvenită a acestora!

Cu siguranță, fiecare dintre noi cunoaște proprietățile benefice ale cepei. Aceasta are același efect benefic asupra răsadurilor ca și asupra oamenilor. Este suficient să aplicați o dată coji de ceapă la rădăcini, iar efectul va fi vizibil cu ochiul liber. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supradoze și alte nuanțe caracteristice îngrășămintelor chimice minerale.

Udarea răsadurilor cu îngrășământ pe bază de coji de ceapă poate fi aplicată în mod constant – este absolut sigură și va ajuta la stimularea imunității plantelor, iar rădăcinile vor crește sănătoase și puternice.

Pentru prepararea acestui îngrășământ, veți avea nevoie doar de apă curată, călduță și coji de ceapă, dar apa nu trebuie să fie prea fierbinte, deoarece proprietățile nutritive și valoarea cojilor de ceapă vor fi reduse considerabil.

Cu aproximativ 3 litri de apă caldă, două căni de coji de ceapă și puțin timp și răbdare, veți obține un remediu natural și benefic pentru răsadurile dvs. care va facilita și obținerea unei recolte pe măsură.

Pentru început, puneți cojile într-un vas de cinci litri, umpleți-l cu apă caldă și puneți-le la infuzat timp de cel puțin 24 de ore, pentru a-și maximiza proprietățile benefice. Numai după aceasta, îngrășământul va putea fi aplicat răsadului fără teama de supradozaj sau de alte probleme.

Spor la
grădinărit!

0 Comentarii

Citeşte şi: