I-a cerut câinelui să bage pisica în casă. Ce se întâmplă mai departe este aproape incredibil

Când ai ca animale de companie un câine şi o pisică, situaţii ca cea din aceste imagini pot fi posibile uneori. După cum vedem, la îndemnul stăpânei câinele trece la treabă, iar felina se conformează fără să spună nici măcar „miau”.

Stăpâna câinelui are un ajutor de nădejde deoarece nu este nevoie decât de câteva comenzi scurte pentru ca acesta să ducă pisica în casă cu sau fără voia ei. Câinele o împinge pe felină pe alee conducând-o în direcţia potrivită şi dorind să-i arate că nu are cale de întoarcere.

Pisica pare să nu împotrivească deloc acestui tratament şi cu chiu cu vai se îndreaptă spre casă. Acest lucru însă până la un moment dat. În clipa în care câinele observă că pisica se lăsă mai greu convinsă, acesta o ia pur şi simplu în spate ca pe un sac de cartofi.

Nu ştim dacă pisica adoptă acest comportament din rea voinţă sau din comoditate pentru a fi purtată de câine în spate, însă rezultatul este cel aşteptat. Pisica ajunge să fie băgată în casă cu cea mai mare lejeritate.

Stăpâna se poate declara mulţumită de comportamentul curajos şi loial al câinelui, dar şi de reacţia adorabilă a pisicii care îi aduce instantaneu zâmbetul pe buze. Cu siguranţă nu este pentru prima dată când câinele o duce în casă pe felina cenuşie, iar acţiunea este un succes total.

0 Comentarii

Citeşte şi: