Informeaza-te despre sursa de provenienta pestelui Tilapia inainte de a-l cumpara

Tilapia este un peste dezosat si fara piele care este foarte usor de gatit si ieftin si de aceea se numara printre cei mai preferati pesti si poate fi cumparat in cantitati mari. Acest peste este, de asemenea, usor de digerat si contine acizi omega, benefici pentru sanatatea noastra generala. Cu toate acestea, exista un lucru care nu este chiar atat de pozitiv in toata povestea acestor pesti.

Este foarte important sa stiti provenienta pestilor atunci cand cumparati si intentionati sa ii gatiti. Nu toti pestii din magazine vin din ape naturale si curate. Unii dintre ei sunt crescuti in ferme in interiorul fabricilor. In acest caz, pestii sunt hraniti cu tipuri diferite de hrana si ingrasaminte in loc de alge si plante ca in apele deschise. De asemenea, fermele mai folosesc substante chimice pentru o crestere mai rapida si pentru a-i mentine in viata.

Daca veti consuma pesti tilapia cultivati in ferme de peste, este posibil sa intampinati multe probleme de sanatate. Poate provoca inflamatii articulare, boli coronariene si astm bronsic. O alta problema serioasa este ca acestia pot provoca si cancer deoarece sunt hraniti cu diferite substante chimice care contin compusi carcinogeni. Tilapia cultivata in fermele de pesti contin mai putini nutrienti si pot fi mortali. Ganditi-va de doua ori si verificati sursa de provenienta a alimentelor pe care le cumparati!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: healthylifeidea.com

Photo: Indian Food Basket