Inmuiati-va picioarele in otet de mere odata pe saptamana si vedeti cum bolile dispar!

Dupa mirosul otetului de mere putem observa mutitudinea de compusi si substante active din structura sa, ce ii dau capacitatea de a ucide si elimina germenii si bacteriile amenintatoare pentru organism.

Otetul de mere este capabil sa ofere beneficii uimitoare daca il folositi o singura data pe saptamana si numai pe picioarele dumneavoastra, chiar daca suna ciudat functioneaza de minune.

loading...

Desi are un miros neagreat de toata lumea acesta ditruge cei mai amenintatori germeni.

Daca aveti probleme cu mirosul picioarelor, atunci acestea sunt invadate de bacterii si trebuie sa le inmuiati in otet de mere,

Se recomanda sa folositi apa calda deoarece va trebuie sa stati cu picioarele in apa dimt de 45 de minute si apoi sa utilizati piatra ponce pentru a va exfolia picioarele.

Cel mai important ingredient din reteta pe care o veti vedea este otetul de mere, datorita proprietatilor sale benefice.

Tratamentul cu inmuierea picioarelor  in amestecul de apa si otet de mere este o baie de picioare simpla.

Sigur ca ati auzit de acest tratament popular, deoarece a fost folosit de sute de ani, deoarece ofera cele mai uimitoare efecte din toate baile de picioare.

Otetul de mere este folosit in cea mai mare parte pentru probleme digestive, probleme respiratorii si pierderea gretatii suplimentare.

Este capabil sa ofere efecte si beneficii miraculoase daca il folosim in mod corect si combinandu-l cu ingredientele potrivite!

loading...

Principalul motiv pentru crearea acestui amestec de otet si apa folosit la inmuierea picioarelor se datorează faptului ca picioarele noastre sunt in mod constant in lipsa de oxigen si picioarele sunt cele unde sunt acumulati majoritatea germenilor.

Tipurile de germeni si bacterii care se acumuleaza sunt foarte susceptibile de a cauza picioare uscate, calusuri, rugozitate sau, in unele cazuri, infectii.

Pentru ca atunci cand va inmuiati picioarele in aceasta baie cu otet de mere, ele vor fi dezinfectate, deci nu vor exista bacterii, ciuperci sau microbi pentru a crea un miros neplacut al picioarelor.

Otetul de mere are multe utilizari, deoarece poate preveni multe probleme negative, cum ar fi dureri in gât, matreata, imbunatateste mirosul picioarelor si poate elimina mirosul neplacut din casa ta!