Mafia farmaceutică: de ce ne este ascuns faptul că acest remediu poate vindeca bolile de cancer?

Medicul italian care a vindecat cancerul cu bicarbonat de sodiu a fost arestat! Dr. Tullio Simoncini, un specialist italian in domeniul oncologiei, diabetului si tulburarilor metabolice, sustine ca, in esenta, cancerul este de fapt o infectie cu candida, infectie ce poate fi tratata cu succes folosind bicarbonat de sodiu.
In urma acestor declaratii, Simoncini a fost condamnat la inchisoare.

„Cancerul poate fi tratat ca orice alt tip de organism fungic – cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.” Medicul italian Tullio Simoncini si-a tratat pacientii timp de mai multi ani folosind aceasta metoda de vindecare.

Dr. Marko Jovashevikj a impartasit experienta colegului sau italian pe blog-ul sau, rezumata de Telegraph astfel:
Ce semnifica mai exact descoperirile medicului italian?
– Candida albicans este o ciuperca ce rezida in corpul fiecaruia dintre noi, doar ca intr-o proportie diferita. Candida creste in flora intestinala a oamenilor. Aceasta ciuperca populeaza inclusiv cavitatea bucala, gatul si organele genitale ale celor mai multi oameni. Un organism sanatos este perfect capabil sa mentina sub control populatiile de candida, dar pe fondul deficientelor imunitare ciuperca prolifereaza nestingherita, putand provoca probleme grave de sanatate.
Din pacate, in zilele noastre exista multi factori care pot sprijini inmultirea candidei. Printre acestia se numara si stresul, abuzul de antibiotice, alimentatia nesanatoasa, si anticonceptionalele.
Toate acestea afecteaza inmultirea candidei in organism, cauzand multe probleme de sanatate.
Poate suna ciudat, dar banalul si „demodatul” bicarbonat de sodiu este tot ce iti trebuie pentru a rezolva aceasta problema, potrivit dovezilor tuturor medicilor care nu au cedat in fata presiunilor facute de mafia farmaceutica.
Egiptenii antici erau pe deplin constienti de efectele antifungice ale anumitor substante, cunoscand un spectru larg de astfel de remedii, in timp ce literatura indiana recomanda remedii cu caracteristici bazale puternice, asa cum este bicarbonatul de sodiu, pentru tratamentul cancerului.