Metodă verificată cum puteți îndepărta petele învechite de pe prosoape fără să le spălați!

Ce trucuri numai nu folosesc gospodinele pentru a scăpa de petele vechi de pe prosoapele preferate și suporturile pentru oală – cumpără soluții costisitoare de curățare sau de îndepărtare a petelor sau le fierb în cratiță. Dar există o modalitate care vă va transforma materialele textile în unele noi în doar 3 minute.

Foarte des, spălarea manuală și în mașina de spălat, chiar și în apă foarte fierbinte, nu ajută la îndepărtarea petelor dificile sau vechi de pe prosoape, de exemplu, cum ar fi petele de cafea, vișine, ketchup și roșii. Atât electricitatea, cât și efortul sunt astfel pur și simplu irosite. De asemenea, nu puteți folosi înălbitor pentru prosoapele colorate. Dar există o soluție.

loading...

Pentru a îndepărta petele dificile de pe prosoape, veți avea nevoie de un cuptor cu microunde, o pungă de plastic și săpun, perfect ar fi un săpun de rufe. Umeziți prosoapele murdare și spumați-le abundent. Cel mai bine este să folosiți săpun de rufe cafeniu de 72% sau săpun lichid pentru rufe. Dar dacă nu aveți unul, atunci folosiți orice săpun solid. După ce prosoapele au fost săpunite, le stoarceți ușor. Le puneți într-o pungă de plastic, ca cele folosite pentru fructe și legume în supermarket, și le dați la spălare în cuptorul cu microunde.

loading...

Important! Nu puneți prosopul în cuptor în punga legată sau sigilată. Ea poate exploda. E nevoie să lăsați o gaură, pe unde să iasă aerul.

Setați puterea de 500W și porniți cuptorul pentru 3-4 minute. Apoi, lăsați prosoapele în pungă să se răcorească, ca să nu vă frigeți, și le scoateți. Următorul pas: transferați prosopul în lavoar și porniți apa rece.

Etapa finală, clătiți prosoapele în apă rece. Cum vă pare rezultatul? Nici un miros și nici o pată!

Mult spor!