O mână de cimbru și o ceașcă de apă – Te scapă de oboseala cronică, amețeli, artrită, boli tiroidiene

Societatea modernă ne determină să ducem un stil de viață destul de nesănătos: de la mediul înconjurător și până la mâncare, sunt multe elemente care ne provoacă un stres continuu și ne distrug sănătatea iar aceste lucruri duc la apariția bolilor care necesită tratamente medicamentoase. Este un cerc vicios care continuă și continuă.

Indiferent de situație, recomandarea este să optăm pentru un tratament naturist înainte de a fuga la farmacie. Cimbrul, de exemplu, este o plantă cu foarte multe proprietăți, este bogată în minerale (calciu, fier, potasiu) și în antioxidanți.

Cimbrul este des utilizat în industria farmaceutică pentru prepararea medicamentelor care tratează scleroza multiplă, lupusul, artrita, reumatismul și fibromialgia. Această plantă minunată echilibrează presiunea sanguină, tratează bronșita și tusea, ajută la formarea celulelor de sânge, tratează și oboseala cronică, lupusul, amețeala, artrita reumatoidă, astmul, scleroza multiplă și fibromialgia.

Ceai de cimbru – ingrediente, mod de preparare

Pentru acest ceai este nevoie de 1 mână de cimbru și de 1 ceașcă de apă. Opțional, se poate adăuga și miere. Cimbrul se spală și se pune într-un bol, se toarnă deasupra apa clocotită și se lasă la infuzat. Se strecoară, se adaugă miere și se bea zilnic pentru efecte uimitoare.

0 Comentarii

Citeşte şi: