Reutilizarea chiuvetei metalice vechi. Nu o aruncați! O abordare inedită!

V-ar plăcea să aveți un grătar în curte, dar vă cam sperie prețurile acestora? Atunci puteți să improvizați și să confecționați unul de sine stătător, folosind o chiuvetă metalică veche și cărămizi. Astfel veți reutiliza materialele, care ar fi ajuns la tomberon și veți economisi banii necesari pentru cumpărarea unui grătar din comerț.

Grătarul confecționat din chiuvetă este extraordinar: se încinge bine și este multifuncțional. Puteți să-l depozitați cu ușurință în magazie sau să-l mutați într-un loc mai potrivit. Un obiect folositor și practic!

GRĂTARUL MULTIFUNCȚIONAL

Astfel, aveți nevoie de chiuveta metalică veche și cărămizi. Numărul lor depinde de dimensiunea chiuvetei. Ca să marcați locul de instalare, puneți chiuveta pe pământ și trasați conturul ei cu un băț.

Așezați cărămizile sub formă de două linii paralele, care să corespundă marginilor lungi ale chiuvetei. Sunt suficiente patru straturi, dar orientați-vă după cantitatea de lemne, pe care o folosiți de obicei.

blank

Una dintre marginile scurte trebuie să fie liberă, ca să creeze forța de tracțiune. Puneți două rânduri de cărămizi la nivelul celeilalte. Puteți să adăugați lemnele prin orificiile rămase.

blank

Așezați chiuveta pe cărămizi și fixați-o tot cu cărămizi pe margini. Felicitări! Grătarul este gata! Acum este momentul să-l testați.

blank

Puneți lemnele sub chiuvetă și în ea. Aprindeți focul!

blank

Când vor rămâne cărbuni încinși în chiuvetă, înfigeți carnea pe țepușe și așezați-o deasupra lor. Iar partea ei laterală este ideală pentru frigerea cârnaților.

blank

De asemenea, puteți să coaceți peștele cu legume și chiar să fierbeți cartofii în cratiță pe acest grătar minunat. Grozav, nu-i așa?

blank

Suntem încântați de această invenție originală. Chiar și prietenii noștri planifică să confecționeze asemenea grătare originale în curțile lor. Folosirea lor permite economisirea gazelor și curentului electric. În plus, există ceva romantic în ele. Ce părere aveți?

Spor la treabă!

0 Comentarii

Citeşte şi: