Scapă de riduri în 7 zile cu această cremă. Amestecul făcut în casă care te SCAPĂ DE RIDURI într-o săptămână! Se fierb la foc mic următoarele ingrediente…

Dacă vrei să scapi de riduri, însă nu vrei să dai mulți bani pe anumite produse, atunci ai putea încerca să pregătești acasă o cremă care te va ajuta să scapi de această problemă supărătoare. Ridurile apar din diferite motive.

Înaintarea în vârstă, stilul de viață, modul în care dormi sunt unele dintre motivele pentru care apar. Însă, pentru ca cestea să nu mai fie la fel de vizibile, poți să încerci o cremă naturală, preparată de tine. Scapă de riduri în 7 zile. Iată ce trebuie să faci pentru a pregăti remediul.

Scapă de riduri în 7 zile cu această cremă. Se prepară așa

Pentru a pregăti crema împotriva ridurilor ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 2 linguri de ulei de măsline sau ulei de migdale

– 4 lingurițe de vaselină

– 2 gălbenușuri

– 2 lingurițe de miere

Pentru a prepara crema împotriva ridurilor trebuie să procedezi astfel:

1. Înainte de toate, trebuie să topești vaselina pe foc.

2. După ce se topește vaselina, ia-o de pe foc și adaugă restul ingredientelor.

3. Amestecă bine toate ingredientele până vei obține o mască omogenă.
Când amestecul este gata, tot ce trebuie să faci este să îl aplici în zonele în care ai riduri. În numai 7 zile vei observa o schimbare. Ridurile nu vor mai fi la fel de vizibile ca înainte.

Ai putea încerca și tu să pregătești această cremă împotriva ridurilor supărătoare care apar din diferite motive. Se pregătește repede. În plus, nu ai nevoie de multe ingrediente. Este naturală și nu costă mult.

Este un truc pe care îl poți folosi și tu. Astfel ridurile nu vor mai fi la fel vizibile ca înainte. Este un remediu simplu, ieftin și eficient ce îți poate fi de ajutor. Mai sus este găsești lista cu ingredientele de care ai nevoie, dar și modul în care se prepară.