Solutia simpla cu care poti sterge geamurile – Vor fi superbe!

Cei mai multi dintre noi folosim detergentul de vase doar pentru curatarea vaselor, insa acesta este bun pentru o multime de alte operatiuni casnice.


Proprietatile antidegresante puternice il fac util la toate operatiunile de curatenie din casa. Iar uneori este chiar mai eficient chiar decat detergentii speciali pentru geamuri sau gresie, de exemplu.

La fel, otetul alimentar este de mare folos atunci cand facem curatenie.
Asadar, detergentul de vase combinat cu otetul alb sunt foarte eficiente la spalarea geamurilor murdare.

Cum procedam:
Puneti intr-o galeata 3 parti de apa calduta si una de otet alb, in care adaugati detergent de vase din belsug. Daca geamurile sunt foarte murdare, puteti pune mai mult otet.
Amestecati pana se face spuma. Apoi, cu o carpa moale sau un burete aplicati spuma pe sticla si stergeti bine cu prosoape de hartie care nu lasa scame sau cu hartie de ziar.
Puteti pune solutia si intr-o sticla cu pulverizator si apoi pulverizati pe geamuri, daca nu doriti varianta simpla.

Geamurile vor ramane incredibil de curate si nu vor avea norisori, asa cum se intampla de multe ori atunci cand spalati cu solutii speciale.
Cand vine vorba de colturile ferestrelor cel mai bine este sa folositi dischetele demachiante pentru indepartarea mizeriei.
Tot cu detergent de vase puteti curata cu succes si ramele geamurilor.

Inca un truc util pentru geamurile de langa robinete:
Otetul alb elimina picaturile de calcar. Daca aveti geamuri in apropierea chiuvetei din bucatarie sau baie se pot murdari foarte usor cu pete de calcar.

 

sursa: wow.bzi.ro

photo: Pro.com