Tatăl îşi roagă fetiţa să cânte în faţa camerei. Răspunsul ei? Pur şi simplu adorabil

Un talent nativ autentic îşi face apariţia încă de la cea mai fragedă vârstă. Este şi cazul micuţei Claire Ryann Crosby, în vârstă de trei ani, care cântă cu o naturaleţe ieşită din comun fermecându-ne cu drăgălăşenia şi inocenţa ei.

Micuţa Claire locuieşte cu familia ei în Utah, SUA, fiind iubită nespus de părinţii ei care o încurajează să îşi urmeze pasiunea pentru muzică. Într-una din zile, tatăl i-a propus fetiţei să interpreteze în faţa camerei de luat vederi o melodie care ei îi place cel mai mult.

Citeşte şi:  Proaspata mamica a văzut și a vărsat lacrimi, un nou-născut si-a sărutat mama pe patul de spital…

Reacţia micuţei a fost cu totul surprinzătoare pentru că înainte de a se posta în faţa microfonului, ea s-a îmbrăcat ca o prinţesă pentru că urma să cânte piesa „Part of Your World” din filmul de desene animate Disney „Little Mermaid”. Îmbrăcată într-o rochiţă bleu şi cu o fundiţă în nuanţa rochiţei pe cap, fetiţa şi-a potrivit căştile şi fără emoţii a început să cânte. Chipul ei de înger este adorabil, iar strălucirea din ochii ei mici şi negri este fermecătoare.

Citeşte şi:  Cum se vede bogăția prin ochii unui copil

Fericirea pe care o afişează la finalul interpretării piesei este înduioşătoare. Micuţa saltă de bucurie făcând piruete în mijlocul camerei, fiind convinsă că tatălui i-a plăcut nespus interpretarea ei remarcabilă. Adorabile sunt şi momentele în care analizează cu multă emoţie împreună cu tatăl său filmările interpretărilor sale de mică vedetă. La final chiar vrea să se asigure de talentul ei şi îşi doreşte o părere autorizată din partea tatălui său. Minunat!

Citeşte şi:  8 greșeli pe care le fac părinții cu bebelușii lor care pot avea consecințe grave

0 Comentarii

Citeşte şi: