Tricotăm un guler frumos cu elastic 1×1! Cum se tricotează gulerul unui pulover!

Iată cum puteți tricota ușor un guler dublu frumos cu elastic 1×1 pentru pulover. Gulerul se realizează foarte simplu și arată superb. Oricine se poate descurca, chiar și un începător.

PAȘI DE URMAT:

loading...

1.Montați numărul necesar de ochiuri pe andrelele circulare. Trebuie să fie un număr par și nu uitați să montați încă 1 ochi pentru îmbinarea lucrării într-un cerc.

2. Treceți ochiul de pe andreaua stângă pe cea dreaptă, apoi treceți primul ochi de pe andreaua dreaptă peste ochiul stâng și îl scoateți de pe andrea. Trageți toate firele.

3. Întoarceți ochiul înapoi pe andreaua stângă. Astfel, ați format un cerc din lucrare.

4. Tricotați elasticul 1×1 – lucrați, cât să obțineți lățimea necesară. Dacă doriți ca gulerul pliat să aibă 3 cm, atunci e nevoie să tricotați 6 cm de elastic.

5. Îndoiți gulerul în interior, îmbrăcați primul ochi (cel cu fir) pe andreaua stângă și lucrați cele 2 ochiuri împreună pe față.

loading...

6. Continuați să agățați ochiurile de pe partea din spate pe andreaua stângă și să lucrați câte 2 ochiuri împreună pe față.

Sfat. De asemenea, puteți lucra câte 2 ochiuri pe dos sau o dată pe față, o dată pe dos.

După ce obțineți gulerul, continuați să tricotați puloverul. Gulerul arată grozav, își menține forma și este foarte elastic.

Mult spor!