Turmeric și miere – cel mai puternic antibiotic din natură!

Turmericul este considerat ca fiind cel mai popular condiment care are proprietăți culinare și medicale puternice.

Turmeric are o culoare specifică și o aromă uimitoare și a fost folosit ca un medicamente pentru probleme gastrice, răni, boli de ficat, probleme respiratorii, condiții de piele, tăieturi și entorse în mușchi.

Examinările diverse au demonstrat că turmericul este în mod excepțional benefic în tratamentul inflamației, infecțiilor, problemelor de digestie și, de asemenea, a cancerului.

Turmeric conține curcumina, care este ingredientul său activ și oferă numeroase avantaje medicale, deoarece atenuează inflamația, dă antioxidanți, tratează microorganismele și altele.

Turmeric este eficient în eliminarea microorganismelor, turmeric tratează Helicobacter pylori, probleme legate de tractul de stomac, gastrită, ulcer peptic și gastric.

Specialiștii au descoperit ca, curcumina poate sa:

-Schimbă pozitiv 160 de probleme fiziologice și are 700 de calități

-Are un rezultat pozitiv asupra filmelor din celulele umane

-Are un rezultat pozitiv asupra ADN-ului, a particulelor de inflamație și a supraviețuirii celulelor.

Curcumina este, de asemenea, foarte eficientă în reducerea chinului osteoartrită, din cauza proprietăților de reducere a performanței.

Pentru a spori gradul de transportabilitate și de a ușura durerea, se recomandă să luați 200 mg de turmeric în fiecare zi.

Numeroase cercetări au descoperit, de asemenea, că curcumina, datorită proprietăților sale antiinflamatorii, antioxidante și anticancerigene solide, tratează în mod convenabil un sortiment larg de tipuri de cancer, incluzând cancerele stomacului, pieptului, colonului, plămânilor, ficatului și intestinului.

Aceasta reteta uimitoare se alatura tuturor acestor scopuri de remediere a problemelor tipice si se adreseaza ca fiid cel mai bun antibiotic marca:

Ingrediente:

100 g miere

1 lingură pudră organică de turmeric

Instrucțiuni:

Combinați cele două ingrediente într-un borcan de sticlă.

Mod de administrare:

Se recomandă să luați ½ lingură de acest remediu la fiecare oră în caz de gripă sau raceala. În ziua următoare, efectuați administrari similare, dar la 2 ore. A treia zi, luați aceeași măsură de trei ori în mijlocul zilei.

Nu o înghiți imediat, mai întâi țineți-o în gură pentru a se topi. Puteți savura în plus în ceai sau lapte.