Un proiect simplu care iti va aduce in casa plantele favorite

Iti place sa ai plante in casa, dar nu ai prea mult spatiu pentru a le depozita? Daca vrei sa te bucuri de florile tale preferate si sa economisesti spatiu pretios pe raft, incearca sa atarni plantele.

Acest proiect simplu iti va oferi frumusetea unei plante atarnate fara a fi necesara o tona de munca, si nu necesita nici un nivel ridicat de dexteritate cu uneltele. Asigura-te ca ai un suport suficient de larg pentru orice instalatie pe care doresti sa o atarni, astfel incat frunzele sa nu fie zdrobite de pereti.

Produsul final iti va da o satisfactie imensa, si iti va oferi un loc minunat pentru a-ti pune planta favorita. Inainte de a incepe totusi, aduna-ti materialele neccesare si masoara inaltimea astfel incat planta sa nu ajunga prea aproape de pamant si sa incurce.

Materiale necesare:

1 suport orizontal de raft din otel inoxidabil

Suruburi

Burghiu

Suportul pentru planta

Planta

Instructiuni

Alege locatia in care vrei sa pui planta. In cazul in care suportul este foarte greu, probabil vei avea nevoie de holsuruburi pentru a fixa suportul in perete, si nu doar suruburi simple, deoarece exista riscul ca acestea sa cedeze. Aseaza suportul din otel si marcheaza gaurile cu un burghiu. Aseaza suportul pe perete si fixeaza-l cu suruburile. Agata apoi suportul de planta folosind o sfoara si aseaza planta in suport!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

SURSA: diyeverywhere.com