Usturoi în lapte – tratamentul uitat de pe vremea străbunilor care vindecă astmul, pneumonia, tuberculoza, afecțiunile inimii, insomnia, artrita, tusea și multe alte boli

Amestecul de usturoi și lapte ar putea suna initial ciudat, dar după ce ati auzit toate beneficiile sale de sănătate, aceasta va deveni cu siguranta una dintre băuturile preferate!

Laptele de usturoi este o băutură incredibil de benefică, naturala, și calda, cu proprietăți puternice.

Acesta este modul în care să-l pregătiti:

ingrediente:

10 catei de usturoi, tocati

500 ml lapte

2-3 lingurite de zahar

250 ml apă

Mod de preparare:

Ar trebui să se toarne laptele și apă într-un vas și se adaugă usturoiul tocat. Apoi, puneți-l la foc mediu și se încălzește până la fierbere. Se agită din când în când, tulpina, iar în cele din urmă, se adaugă zahărul.

Rețineți că ar trebui să se bea laptele de usturoi, când este cald.

Beneficiile pentru sănătate ale acestei băuturi:

tratează tuse

Ar trebui să îmbogățească această băutură prin adăugarea de curcumă. Usturoiul va distruge bacteriile, iar remediul va calma o tuse cronica.

Regleaza nivelul de colesterol

Consumul zilnic de această băutură pentru o săptămână va reduce colesterolul rău sau LDL, colesterolul, și va crește colesterolul bun, HDL.

trateaza artrita

Consumul regulat de lapte de usturoi va calma durerile de artrita si atenueaza inflamația.

tratează astmul

Ar trebui sa mananci 3 catei de usturoi, înainte de a merge la culcare pentru a calma problemele de astm.

probleme cardiace

Laptele usturoi va reduce LDL colesterolul rau si pentru a preveni formarea de cheaguri. Chiar și cele mai bune efecte, ar trebui să utilizați conținut scăzut de grăsimi sau lapte degresat.

Luptele de pneumonie

Consuma lapte de usturoi de trei ori pe zi, pentru a trata pneumonia.

lupta cu insomnia

Acest lapte vă va relaxa și va va ajuta să adormiti cu ușurință.

ajută la digestie

Usturoiul este un antiseptic eficient si intareste sistemul imunitar si ajuta la digestie. Mai mult decât atât, curata sistemul limfatic si detoxifica organismul. Aceasta stimulează producția de sucuri de digestie și lupta cu diaree.

Tratează tuberculoza pulmonară

Sulful din usturoi tratează în mod eficient această boală. Ar trebui să se amestecă 1 g de usturoi, 240 ml de lapte și 1 litru de apă și se fierbe amestecul până când ati rămas cu ¼ din cantitatea inițială. Bea asta remediul de trei ori pe zi.

lupta impotriva icterului

Usturoiul indeparteaza in mod eficient toxinele și este de mare ajutor în caz de icter. Sulful din usturoi este excelent pentru ficat si trateaza bolile de ficat gras. Usturoiul contine alicina, de asemenea, și seleniu, și astfel stimulează producția de bilă. Bea acest amestec timp de o săptămână pentru a trata icterul.

durerea sciatică

Acest lapte trateaza in mod eficient durerea nervoasa, de asemenea, cunoscut sub numele de sciatica. Consumul său regulat va oferi efecte uimitoare.

trateaza impotenta

Laptele de usturoi poate fi de mare ajutor în caz de impotenta. Mai mult decât atât, ar trebui să se consume mai multe bucăți de usturoi fierte în tratamentul ambelor probleme de fertilitate la femei și bărbați.

Sursa: holisticlivingtips.com