Vrei să scapi rapid de herpes? Tamponează locul afectat cu tinctură de propolis

Ți se întâmplă ca atunci când îți e lumea mai dragă să te pomenești cu un herpes? Nu ști ce să faci ca să înlături problema cât mai repede?

Iată care sunt cele mai bune remedii!

Alifia de gălbenele face adevărate minuni

loading...

Dacă nu te-ai lămurit până acum cât de senzațională e tinctura de propolis, atunci a venit momentul! Când herpesul îți dă bătăi de cap, tamponează zona afectată cu tinctură de propolis și în scurt timp va începe să se vindece.

Ca să prepari în casă tinctura, ai nevoie doar de 20 de grame de propolis mărunțit și 100 de ml de alcool. Combină cele două ingrediente și ai obținut tinctura dorită.

În plus, folosește-o și intern pentru că astfel virusul nu va mai fi răspândit. Cu totul excepțională este și alifia de gălbenele ale cărei proprietăți cicatrizante, antiseptice și antiinflamatoare te fac să uiți că ai avut vreodată herpes.

Nu în ultimul rând, bea infuzie din echinaceea, trei căni pe zi. Este cea mai cunoscută plantă cu efecte antivirale care împiedică de asemenea ca virusul herpetic să fie răspândit.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

قالب وردپرس

loading...