11 trucuri ingenioase pe care le poți folosi în bucătărie. Numărul 9 te va lăsa cu gura căscată!

Există mii de articole pe Internet care conțin mai multe trucuri pe care le poți folosi în viață, sfaturi și lucruri care ne ușurează viața. Cu toate acestea, oamenii nu par să înceteze să inventeze noi modalități de a-și simplifica sarcinile zilnice. Iată câțiva dintre cei mai ingenioși oameni pe care i-ai văzut vreodată și tehnicile lor care le schimbă literalmente lumea. Iată care sunt acestea:

1. Fie că îți este foame sau aștepți oaspeți, acest truc îți poate permite să gătești două pizza într-o tavă: Este foarte simplu, taie cele două pizza în două și pune-le pe marginile tăvii, cu partea netedă spre margini.

2. Tăierea unui ardei gras: Taie vârfurile ardeiului, apoi mergi cu cuțitul pe interiorul lui.

3. Eliminarea excesului de ulei: Dacă vrei să faci brioșe, de exemplu, și ai pus prea mult ulei în compartimentele pentru brioșe, pune câteva bobe de orez. Acesta va absorbi tot uleiul.

4. Folosirea unui tăietor pentru mere și în cazul legumelor: Cu acest truc simplu, veți putea să tăiați cartofii în felii perfecte în cel mai scurt timp.

5. Sucul proaspăt de pepene: Tot ce trebuie să faci este să faci atent o gaură în pepene și să bagi un blender în interiorul lui. Astfel, vei obține în cel mai scurt timp și fără mizerie, suc proaspăt de pepene.

6. Folosirea unor capace pentru tăierea roșiilor cherry: Pune pe un capac roșiile pe care vrei să le tai și deasupra lor cel de-al doilea capac. Ține cu mâna de cel de pus și taie-le prin distanța rămasă între cele două capace. Astfel, nu va mai fi nevoie să le iei pe fiecare în parte.

7. Folosește un șervețel pentru a păstra spanacul sau salata proaspete: Pur și simplu trebuie să acoperi salata verde cu un prosop de hârtie și să-l lași acolo pentru un timp. Șervețelul va absorbi excesul de umiditate și vă va ajuta să vă păstrați frunzele legumelor proaspete.

8. Cuburi de cafea: În loc să faci cuburi de gheață obișnuite, toarnă cafea în loc de apă. Poți pune aceste cuburi de cafea în lapte călduț și poți savura o băutură gustoasă în mai puțin de un minut.

10. Curățarea unui mango cu ajutorul unui pahar obișnuit: Taie mango în 3 bucăți și pune fiecare bucată, pe rând, pe marginea paharului. Coaja va rămâne în afara lui, iar pulpa va pica în pahar.

11. Folosind un pahar fierbinte poți înmuia untul în cel mai scurt timp: Este foarte simplu! Plasează un pahar în care ai avut înainte apă fierbinte peste bucata de unt și lasă-l colo câteva minute.