Acum 22 de ani, Patrick Swayze a dansat împreună cu soţia sa şi a emoţionat milioane de oameni

În cadrul celei de-a VI-a ediţii a „World Music Awards” care a avut loc în Monte Carlo în 1994, Patrick Swayze şi soţia lui, Lisa Niemi, au oferit tuturor un moment de dans de o rară sensibilitate. Chimia dintre cei doi soţi a fost transpusă cu pasiune şi graţie pe scenă într-o coregrafie de vis.

Citeşte şi:  Cum salvezi o orhidee ofilita. Trucuri simple si cu adevarat eficiente

Pe fundalul muzical al piesei „The Man That I Need” a regretatei Whitney Houston, cei doi dansatori au plutit pe scenă asemeni unor îngeri al căror zbor îţi taie răsuflarea. Paşii de dans, mişcările de braţe, prezenţa scenică impecabilă au dat o notă de expresivitate şi originalitate întregii reprezentaţii.

Citeşte şi:  Bicarbonatul de sodiu, Regele Curățeniei – 22 moduri de a-l folosi în gospodărie

Dragostea care i-a unit într-o căsnicie de 34 de ani şi pasiunea pentru dans au făcut ca acest moment romantic să fie unic. Sensibilitatea melodiei cât şi mesajul transmis de versuri s-au împletit armonios într-o coregrafie de-a dreptul uimitoare.

Atât Patrick cât şi soţia sa au arătat tuturor aptitudinile lor de dansatori, sincronizându-şi perfect paşii mişcările. Nu-l vom uita niciodată pe acest artist complet care a împletit în cariera lui actoria cu dansul, dăruindu-ne atâtea roluri memorabile în filme deja consacrate.

Citeşte şi:  O pildă impresionantă despre cum dușmanii pot lucra fără să vrea în favoarea ta!

4 Comentarii

  1. Luminita Cuc

    Cand am asteptat prima oara sa intru la RMN dupa ce am fost operata de cancer atunci au anuntat la stiri ca a murit Patrik de aceasi boala . Dumnezeu sa il odihneasca in pace .

Citeşte şi: