Află De ce ar trebui să ținem o cură de detoxifiere, pe bază de apă oxigenată?

Majoritatea oamenilor nu dau prea mare atenție nivelului pH-ului din organism, însă ar trebui să se documenteze mai mult, în această privință, deoarece dieta nesănătoasă, pe care o consumăm, poate pune mari probleme sănătății generale . Pentru a înlătura nivelul de aciditate din organism, datorat consumul de zahăr, carne procesată și grăsimilor sănătoase, oamenii trebuie să consume alimente alcaline. Astfel, nivelul pH-ului va crește și astfel, ne putem proteja de foarte multe boli.

Există două metode prin care poți afla care este nivelul pH-ului din organism. Fie folosești benzi speciale, pe care le achiziționezi din farmacie, fie îți analizezi foarte bine simptomele. Dacă suferi de:
  • Oboseală constantă
  • Incapacitatea de a respira
  • Suspin
  • Dureri și crampe musculare
  • Simți că nu primești suficient aer în plămâni

Deci, dacă te confrunți cu aceste simptome, probabil că aciditatea din organismul tău este una crescută. Din fericire, există o soluție ieftină și eficientă, apa oxigenată! De ce trebuie să îți echilibrezi pH-ul din organism? Pentru a nu mai avea dureri de cap, imunitate scăzută și risc crescut de îmbolnăvire! Apa oxigenată este extrem de eficientă în combaterea bacteriilor anaerobe. Apa oxigenată conține o moleculă extra de oxigen, așa că poate oferi organismului un electrod în plus, care să ajute la creșterea pH-ului.

Există date care atestă eficiența apei oxigenate, încă din anul 1920. Se pare că atunci se utiliza acest preparat, pentru a trata afecțiunile pulmonare, ale militarilor rănoți în Războiul Mondial. De atunci, au existat peste 7000 de studii care confirmă faptul că apa oxigenată este extraordinară pentru sănătatea organismului uman. Cea mai bună metodă de a absorbi apa oxigenată, este să o folosești la nivelul pielii, așa că îți recomand să pui apă oxigenată în cada cu apă caldă și să stai timp de 30 de minte. În acest timp, organismul poate absorbi o cantitate de 2-4 ml.

Urmează cu grijă aceste instrucțiuni, pentru a-ți crește nivelul de pH, din organism.

  1. Pregătește o cadă cu apă călduță: aceasta îți va deschide porii și va maximiza capacitatea de absorbție a apei oxigenate.
  2. Pune sare grunjoasă: adaugă jumătate de kilogram de sare, în cadă, pentru a reduce nivelul de aciditate din organism. Ai grijă, deoarece va crește nivelul de aciditate de la nivelul pielii, așa că îți recomand ca la final să faci un duș rece.
  3. Pune un litru de apă oxigenată bio (diluată în proporție de 3%): nu folosi apă oxigenată clasică, deoarece conține ingrediente toxice. Cere la plafar sau farmacie apa oxigenată, specială pentru tratamentele medicale.
  4. Stai în cadă timp de 30 de minute:: pentru ca organismul să poată absorbi cantitatea necesară de peroxid.
  5. La final, fă un duș rece:: astfel, vei elimina aciditatea de la nivelul pielii.

Nu uita, acest tip de baie ajută la creșterea nivelului de pH și conferă energie, așa că nu îți reomand să faci baia înainte de culcare, deoarece poți avea probleme cu somnul. Poți încerca această baie și dacă ești răcit, vei scăpa mult mai repede de viruși!

قالب وردپرس