Amestecul care curăță perfect vasele creierului

Amestecul care curăță perfect vasele creierului. Curățarea vaselor creierului este extrem de utilă în cazul tulburărilor de alimentare cu sânge a vertebrelor cervicale, a osteocondrozei, după traumatisme sau alte boli care afectează vertebrele cervicale.

În cazul în care există o acumulare de plăci în vasele creierului, acesta nu primește suficiente substanțe nutritive și suferă de aceste tulburări. În timp, organismul se adaptează, dar în acest caz au de suferit vasele din regiunea cervicală. Un remediu simplu cu ceapă ajută la purificarea acestora, scrie publicația rusă Lenta.

Amestecul care curăță vasele creierului

Pentru prepararea sa, veți avea nevoie de un pahar de suc de ceapă și miere. Amestecați bine cele două ingrediente.

Luați 2 linguri din acest amestec de 3 ori pe zi, înainte de mese. Cursul de tratament trebuie să dureze 3 luni.

Acest amestec nu numai că curăță vasele creierului, dar ajută și la întărirea organismului prin întărirea imunității.

O plantă este, de asemenea, folosită cu succes pentru a purifica vasele cerebrale. Se toarnă 10 grame de rădăcini de brusture într-un termos. Turnați apă clocotită peste ele și lăsați-le să se înmoaie până dimineața.

Faceți un nou amestec în fiecare seară. În fiecare dimineață, înainte de masă, beți 5-6 linguri din lichidul strecurat în prealabil. Cursul de tratament durează 1,5-2 luni. Apoi faceți o pauză de două săptămâni și repetați.

Acest tratament poate fi folosit și în scop preventiv de către persoanele care duc un stil de viață sedentar, dar care nu au problemele de mai sus. Consumul de suc de rodii ajută, de asemenea,. De asemenea, dieta trebuie să includă mai multe fructe de pădure, precum și suc de mere și morcovi.

0 Comentarii

Citeşte şi: