Cele mai tari faze la săniuş, într-o compilaţie care nu trebuie ratată!

Iarna este anotimpul când distracţiile se ţin lanţ. Pentru fiecare dintre noi, o partidă de săniuş este o sursă inepuizabilă de amuzament în anotimpul alb atât de bogat în zăpadă. E drept că aceste experienţe inedite se termină uneori şi cu câteva cucuie, dar care ar fi frumuseţea acestor momente adorabile dacă totul ar fi perfect?!

O sanie poate fi improvizată cu multă uşurinţă, însă alunecuşul pe ea poate fi o într-adevăr o mare problemă. De ce? Pentru simplu fapt că de multe ori direcţia de alunecare ne poate juca feste. Şi acest lucru nu este ajuns pentru că în calea noastră se pot afla diferite obstacole de care inevitabil ne lovim instantaneu. Impactul cu un copac, de exemplu, nu este un moment tocmai fericit.

Mai haioase sunt situaţiile în care putem ateriza fără voia noastră într-un tomberon sau într-o cuvă de plastic, dar şi acelea în care în calea noastră putem „dărâma” la propriu şi alte persoane aflate la săniuş. Pe derdeluş obstacolele care ne fac adevăraţi acrobaţi sunt dâmburile de zăpadă care ne propulsează prin aer cu sanie cu tot. Uneori sania nu este suficient de rezistentă pentru o simplă partida de săniuş şi la un moment dat se rupe ca prin farmec. Se pare că şi Moş Crăciun poate avea parte de o căzătură pe cinste de pe sania lui plină de daruri.

Unii dintre noi, puţin mai excentrici, încercăm o partidă de săniuş chiar de pe acoperişul casei sau îmbarcaţi în caiacul personal, însă finalul nu pare a fi deloc fericit. Nu trebuie să uităm că şi animalele noastre de companie adoră plimbările în aer liber în orice anotimp, drept urmare nici săniuşul nu le displace. Imaginile vorbesc de la sine!

0 Comentarii

Citeşte şi: