Cum ar arăta personajele din desene animate dacă ar fi aduse la realitate. Ariel este SUPERBĂ!

Prinţesele Disney și personajele din desenele animate pe care le vedeam în copilărie sunt probabil cele mai iubite personaje alături de care am crescut şi fiecare fată şi-a dorit cândva în copilăria ei să poată lua locul uneia dintre ele. Indiferent că vorbim despre Cenuşăreasa, Frumoasa Adormită, Ariel sau fetițele Powerpuff fiecare personaj şi-a pus amprenta asupra noastră și ne-a învăţat care sunt lucrurile care contează cu adevărat şi că nu castelele şi averea sunt cele care te transformă într-o veritabilă prinţesă sau eroină, ci calităţile.

Deşi noi creştem, prinţesele și personajele de desene animate rămân la fel de tinere, încremenite în scenele de poveste sau desene. Nu putem să negăm că ar fi cel puţin interesant să ne facem o idee despre cum ar arăta aceste personaje imaginare care ne-au însoțit pe parcursul copilăriei peste ani şi acum este momentul să le vedem în postura de femei, aduse la realitate prin intermediul artei.

Cu siguranță fie te-ai întrebat cum ai arăta tu în postura de personaj animat, fie cum ar arăta personajele animate în postura unor fete realitate. Iată cum ar arăta prințesele și personajele animate dacă ar fi aduse realitate.

  1. Belle, Frumoasa și Bestia

2. Aurora, Frumoasa și Bestia

3. Pocahontas

4. Jasmine, Lampa lui Adalin

5. Ariel, Mica Sirenă

6. Jessica Rabbit

7. Buttercup, Fetițele Powerpuff

8. Bubbles, Fetițele Powerpuff

9. Meg, Hercule

10. Mulan

11. Cenușăreasa

12. Albă ca Zăpada

13. Kim Possible

14. Blossom, Fetițele Powerpuff