Poporul Amish nu e afectat de autism. Cum se face ca cei care sunt fara “miracolele” medicinii moderne sunt cei mai sanatosi?

Oamenii sunt adesea confuzi de lipsa de autism in randul persoanelor Amish.

Acestia nu au parte de autism, sau de cele mai multe dintre celelalte dizabilitati de invatare care afecteaza societatea noastra tehnologica. Ei traiesc intr-o comunitate care consta in tehnologii si idealuri depasite, cel putin conform standardelor contemporane.

Dieta lor consta in consumul de produse ecologice, cultivate local si, desigur, nu respecta rutinele de vaccinare stabilite. Spre dezamagirea mass-media si a institutiilor medicale, acest lucru a dus la un popor mai sanatos, care este lipsit de toate bolile noastre cronice. Boala de inima, cancerul si diabetul sunt practic inexistente in populatiile Amish.

La fel de inexistente sunt si produsele noastre moderne, preparate chimic, pline de mutatii genetice. Cum se face ca cei care sunt fara “miracolele” medicinii moderne sunt cei mai sanatosi? Adevarul despre sanatate, medicina si modul in care ambele sunt legate de stilul de viata Amish a devenit o rusine pentru anumite persoane in pozitie de putere.

Au existat 3 (da, trei cazuri) de autism in randul popoarelor Amish, doua dintre acestea fiind la copii vaccinati. Nu exista informatii disponibile pentru cel de-al treilea copil, insa probabil si acesta fusese vaccinat. Corelatia puternica dintre vaccinare si autism devine incontestabila.

Sursa: healthylifeidea.com

قالب وردپرس