De ce este bine să porți o frunză de dafin în buzunar

În antichitate, frunza de dafin avea un statut mai important decât în prezent. Atunci nu era doar un condiment, ci şi un puternic talisman pentru bani. Un talisman neobişnuit din acest condiment parfumat vă va ajuta să atrageţi bani şi nu va permite finanţelor să se scurgă ca apa printre degete.

Conform tradiţiei, ar trebui să punem o frunză de dafin în portofel. Dar nu în orice moment, ci atunci când luna e în creştere. Acest talisman atrage bani, dar în acelaşi timp ajută banii să rămână la tine, scrie Rador, citând actualno.com.

Citeşte şi:  ”Cartoful diabeticilor”: Leguma plină de vitamine care ține sub control glicemia și asigură sănătatea inimii

O frunză de dafin poate fi plasată nu numai în portofel. Condimentul poate fi pus în buzunarul unei genţi, în rucsac sau jachetă. În acest fel, talismanul va fi mereu cu tine. Există şi alte moduri în care frunza de dafin poate fi folosită pentru a vă îmbunătăţi starea de bine. De exemplu, l-aţi putea pune sub covorul uşii de la intrare.

Citeşte şi:  Iasomia de iarna, belșug floral printre straturi de zăpadă

În plus, o veche superstiţie spune că, pentru a atrage bogăţia în casă, 20 de foi de dafin ar trebui să fie împrăştiate în colţurile locuinţei.

Toată lumea știe despre beneficiile frunzelor de dafin. Dar puțin dintre noi știu care este pericolul acestui condiment. Consumul excesiv de frunze de dafin poate duce la probleme cu tractul gastrointestinal chiar și la o persoană complet sănătoasă. Dacă adaugi prea multe frunze de dafin în supă, te poți alege cu o toxiinfecție alimentară. În cantități mari, frunza de dafin devine otravă, potrivit DcNews.ro.

Citeşte şi:  Lapte + Tinctură de propolis - Rețete simple și eficiente pentru gastrită, pancreatită, artrită, reumatism și dureri articulare

După cum ai înțeles deja, nu ar trebui să exagerezi cu frunzele de dafin în mâncare. Raportul optim este de 1-2 frunze de dafin la 1 litru de supă. Acest condiment este contraindicat și viitoarelor mame,, deoarece poate provoca un avort spontan. De asemenea, nu poți da acest condiment animalelor. Pentru câini și pisici, frunza de dafin este otravă.

قالب وردپر

0 Comentarii

Citeşte şi: