Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui

Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui. Specialistii in domeniu sustin ca durerea cronica de spate poate fi vindecata cu ajutorul unei pastile cu antibiotic. Aceasta este concluzia cercetatorilor danezi, care au facut un studiu in aceasta privinta.

loading...

Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui. Ei sustin ca pana la 40% dintre tipurile de durere cronica de spate pot fi vindecate cu ajutorul antibioticelor. De vina pentru aceste dureri ar fi infectia care apare in zona discurilor intervertebrale, scrie news.com.au, citat de ziare.com. Specialistii din Danemarca spun ca doi din cinci oameni au o asemenea infectie.

Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui. In cadrul studiului, doctorii i-au tratat pe pacienti cu antibiotice obisnuite, si anume Augmentin, timp de 100 de zile. In urma acestui tratament, 80% dintre pacienti s-au simtit mai bine. Expertii in domeniu spun ca tratamentul cu antibiotice poate fi solutia in fata celui chirurgical, aplicat in numeroase cazuri de durere cronica de spate. Parerile specialistilor sunt inca impartite, insa unii spun ca aceasta este o descoperire remarcabila.

Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui. De exemplu, ei o compara cu descoperirea care a relevat faptul ca ulcerul gastric este produs de o bacterie. Specialistul australian Sanjaya Senanayake sustine ca acest tartament cu antibiotice poate fi aplicat doar in cazul pacientilor care au discuri vertebrale deplasate, rezultatul acestei probleme fiind aparitia unei infectii.

Leacul pentru durerea de spate, la indemana oricui. Drept urmare, in sangele pacientului apare o bacterie (Propionibacterium acnes) care se localizeaza in zona cu probleme a spatelui.

loading...