Motivul cel mai socant pentru a te opri din a cumpara salate ambalate

Este timpul sa incepem din nou sa ne pregatim salatele si sa nu le mai cumparam deja ambalate.

loading...

De cand salatele ambalate au ajuns in magazine, mai multi oameni au inceput sa manance salate acasa, pentru ca este foarte usor.

Doar deschizi punga si pui salata intr-un castron.

loading...

Conform unui raport al guvernului din 2015, fructele si legumele sunt sursa numarul 1 de intoxicatie Listeriasși Salmonella si numarul 2 pentru E. coli.

Dar este vorba despre salata ambalata.

Emily Bazelon explica in urma unei epidemii anterioare cu E. coli:

Pentru a produce pungile cu salata, fabricile iau legumele din diferite ferme, le pun in trei bai clorurate diferite, le usuca si le sigilează in plastic.

Apoi, salata ambalata este transportata pe piata.

Clorurarea nu scapa de E. coli.

Prin amestecarea legumelor din diferite ferme, fara a le trata, procesul de ambalare imprastie E. coli odata ce este prezent intr-o anumita leguma.

Salatele au fost cunoscute ca fiind distribuite in urmatoarele state, dar s-ar putea sa fi existat o distributie ulterioara in alte state.

Statele care au primit salatele includ, dar nu se limiteaza la: Alabama, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, Massachusetts, Maryland, Minnesota, Missouri, Mississippi, Carolina de Nord, New Jersey, New York , Ohio, Pennsylvania, Carolina de Sud, Tennessee, Vermont, Virginia si Wisconsin.

Salatele au fost vandute la Giant, Kroger, ALDI, Price Chopper, Walmart, Fred Meyer, Schnucks, Meijer, ShopRite, Stop n Shop, Food 4 Less, Jay C, FoodsCo, PriceRite si alte magazine.

Acesta este un motiv foarte bun pentru a renunta la salatele ambalate si pentru a prepara singur salata.