Scapă de problemele cu PIELEA în doar 3 zile. Vei avea o piele perfectă

Există milioane de pori dilatați pe pielea ta și mulți dintre ei nu sunt vizibili cu ochiul liber. Cu toate acestea, uneori datorită anumitor factori, ei se lărgesc și devin vizibili pe piele și arată cu adevărat rău. Porii dilatați nu sunt permanenți și poți rezolva cu ușurință această problemă cu un remediu natural.

Porii sunt esențiali pentru pielea ta. Aceștia ajută pielea să rămână hidratată și îi permit să respire. Ei sunt responsabili pentru eliminarea toxinelor din organism. Uneori, acești pori se extind din cauza colmatării și dilatării.

loading...

loading...

Persoanele cu pielea grasă sunt mai predispuse să aibă porii deschiși. Aceștia sunt în mare parte prezenți în zona nasului în care sunt prezente glandele uleioase. Persoanele cu pielea grasă sunt mai vulnerabile. Pentru a obține o piele impecabilă și sănătoasă, este vital să previi deschiderea porilor prin curățarea, tonifierea și hidratarea pielii.
În loc să acoperi porii temporar folosind machiaj, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să scapi definitiv de acești pori.
În articolul de astăzi, îți prezentăm o metodă simplă, în 3 pasi, care nu numai că îți va îmbunătăți calitatea pielii, dar vor dispărea și acei pori dilatați de care ai vrut mereu să scapi.

1. Pasul 1: Loțiune tonică cu oțet de mere

Ingrediente :

• 2 cești de apă
• 5 linguri de oțet organic de mere de mere

Cum se utilizează:

• Așează amestecul într-o sticlă cu pulverizator
• Apoi, clătește-ți fața cu apă și săpun.
• Pulverizează amestecul pe toată fața și lasă-l să se usuce ceva timp.
• În sfârșit, poți aplica un hidratant cu ulei de cocos organic.

De ce este atât de eficient:

Oțetul de mere menține nivelul pH-ului pielii și poate elimina cu succes orice infecție a pielii. Cel mai important, poate închide eficient porii pielii.

2. Pasul 2: Masca albă de ou

Ingrediente :

• 2 linguri de fulgi de ovăz
• 1 albuș de ou
• 2 linguri de suc de lămâie organic, proaspăt stors

Cum se utilizează:

• Se amestecă ingredientele până când se formează o pastă.
• Aplică pasta pe față și las-o acolo timp de 30 de minute.
• După aceea, spală pur și simplu fața cu apă călduță.

De ce este atât de eficient:

Ar putea părea ciudat, dar albușurile de ou sunt un produs uimitor pentru piele, deoarece conțin două ingrediente esențiale pentru piele. Aceste două minerale sunt proteinele ​​și colagenul.

Această metodă este recomandată pentru persoanele care au pielea inflamată , linii fine sau riduri. Proteinele conținute în albușul de ou vor repara și menține elasticitatea pielii.

3. Gel de aloe vera hidratant

Ai nevoie de gel organic de aloe vera.

De ce este atât de eficient:

Studiile recente au confirmat că gelul de Aloe Vera încetinește procesul de îmbătrânire. Într-un studiu, la care au participat 30 de femei, toate cu vârsta de peste 45 de ani, au furnizat dovezi clare. Aloe vera le-a îmbunătățit elasticitatea pielii și a mărit semnificativ producția de colagen în numai 90 de zile.

Mai mult, gelul de Aloe Vera elimină, de asemenea, orice murdărie acumulată în porii pielii înfundate.