Taie câteva prosoape vechi în fâşii. În ce le transformă vă va înviora instantaneu baia

Inevitabil la un moment dat schimbăm la baie prosoapele uzate cu altele noi, moi şi pufoase. După cum vedem, le putem da o nouă utilizare plină de culoare chiar şi celor pe care de regulă le-am arunca pur şi simplu şi care ne vor înveseli baia ca prin farmec.

Putem transforma câteva prosoape de baie de culori diferite într-un covoraş vesel care va da o notă de prospeţime băii noastre. Pentru a confecţiona un astfel de covoraş avem nevoie de cât mai multe fâşii de aprox. 2,5 cm lăţime, tăiate din prosoapele flauşate.

Citeşte şi:  CEA MAI BUNĂ CIOCOLATĂ DE CASĂ DUPĂ O REȚETĂ SIMPLĂ! GATA ÎN 15 MINUTE!

Aceste fâşii le vom împleti câte trei odată după ce în prealabil le-am scuturat pentru a înlătura scamele formate pin tăiere şi le-am cusut la capăt ca să nu se desfacă. Vom obţine astfel o cordeluţă împletită în trei căreia îi vom ataşa prin coasere încă trei fâşii pe care la rândul lor le vom împleti.
Vom urma acelaşi procedeu până când vom epuiza toate fâşiile, iar cordeluţa noastră împletită va avea o lungime considerabilă. În continuare vom aşeza unul dintre capetele cordeluţei după care vom rula restul împletiturii în jurul mijlocului, asemeni cochiliei unui melc, prinzând din loc în loc cu ac şi aţă covorul care capătă deja formă.

Citeşte şi:  Mușcatele vor fi pline de flori dacă folosiți această rețetă simplă - Este considerată elixirul mușcatelor

La sfârşit nu vom uita de asemenea să coasem bine cu ac şi aţă capătul de final pentru ca lucrarea noastră manuală să nu se desfacă. Acum putem fi fericiţi pentru că am realizat un covoraş hand made care pe lângă faptul că este unic, ne înveseleşte orice zi. Spor la lucru!

Citeşte şi:  Tigaie cu pastă de dinți: top cinci trucuri de curățare a celor mai variate obiecte de uz casnic!

0 Comentarii

Citeşte şi: