Toată lumea cunoaşte această melodie… însă versiunea lor e chiar mai bună decât originalul

Multe dintre piesele lansate pe piaţă ajung adevărate şlagăre fredonate de cei care le îndrăgesc cu adevărat. Una dintre aceste piese este şi „All About That Bass” cântată în varianta originală de Meghan Trainor. Urmărind aceste imagini trebuie să apreciem interpretarea originală a unor artişti extraordinari care îşi armonizează perfect vocile pentru oferind o reprezentaţie de zile mari.

Haley Reinhart, Morgan James, şi Ariana Savalas împreună cu Andrews Sisters şi instrumentiştii Casey Abrams şi Adam Kubota dau viaţă unei piese de mare popularitate într-un stil original şi creativ, înregistrând o versiune specială a unuia dintre cele mai apreciate hituri ale solistei Meghan Trainor, „All About That Bass”.

Ceea ce este impresionant în această interpretare este faptul că artiştii dovedesc reale calităţi vocale într-o interpretare de excepţie. Ritmul de music hall sau mai bine zis de cabaret îi conferă piesei o notă de optimism şi determinare pe care solistele prezente în acest clip reuşesc să le sublinieze fantastic.

Pasajele instrumentale îmbogăţesc această reprezentaţie prin virtuozitate şi spectaculozitate extraordinară. Nu putem să nu admirăm la reala ei valoare o astfel de interpretare cu totul remarcabilă.

0 Comentarii

Citeşte şi: