Trucul de matematica care ghiceste ce varsta ai! Surprinzator, nu-i asa?

Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta. Ce este de facut: urmeaza instructiunile de mai jos cu atentie si pregateste-te sa fii uimita! Tom Dunbar, un barbat pasionat de testele de personalitate si de matematica, a realizat un test inedit prin care poate ghici varsta oricui, scrie renasterea.ro. Testul a ajuns acum viral pe Internet, si toata lumea verifica daca chiar este real. Dar va spunem noi, chiar functioneaza!

Cand vedem sau intalnim ceva ce nu putem explica (chiar si un truc de matematica), devenim extrem de incantati si curiosi. Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta, scrie kudika.ro.

Pentru inceput, asigura-te ca ai la indemana o foaie si un creion. Insa pentru acest truc magic poti chiar sa te foosesti de un calculator. Il poti folosi cu incredere chiar si pe cel pe care il ai instalat, cu siguranta, pe telefonul mobil.

Atentie, testul incepe acum:

1. Alege o cifra de la 1 la 9 (cifra = a);
1 2 3 4 5 6 7 8 9

2. Inmulteste cifra pe care ai ales-o cu 2
a x 2

3. Adauga 5 la rezultatul tau
(a x 2) + 5

4. Inmulteste rezultatul cu 50
( (a x 2) + 5) x 50

5. Daca ti-ai sarbatorit deja ziua de nastere anul acesta, adauga 1767. Daca inca nu ai sarbatorit-o adauga 1766.

6. Scade anul nasterii tale din rezultat.

7. Ar trebui sa obtii un numar din trei cifre.

Prima cifra este cifra pe care ai ales-o initial, iar celelalte doua cifre formeaza varsta ta.

Chiar functioneaza, nu-i asa? Incearca acest truc simplu si cu prietenii, membrii familiei sau cunoscutii – este perfect pentru petreceri si alte adunari sociale. Distribuie mai departe pe Facebook sa incerce acest test toti prietenii tai.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.