Adevarul Șocant: Ce se întamplă în organismul tău când bei un pahar de apă cu Bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu il puteţi folosi la aproape orice. Ei bine, bicarbonatul de sodiu este extrem de ieftin dar este un ingredient foarte puternic. Acest ingredient poate fi folosit pentru a lupta impotriva răcelii şi chiar a cancerului. Il puteţi folosi de asemenea pentru igiena orala, deodorante, etc. Mulţi oameni din întreaga lume folosesc bicarbonatul de sodiu.

Utilizaţi acest ingredient super sanatos pentru a trata şi preveni mai multe probleme de sanatate cum ar fi: diaree, aciditate, intoxicaţie cu medicamente, acidoză metabolică şi ulcer peptic. Bicarbonatul de sodiu are multe proprietati anti prurit şi păstrează pielea sanatoasa si stralucitoare. De asemenea trebuie să ştiţi că sodiul din bicarbonatul de sodiu poate preveni hiperkaliemia, pietrele la rinichi şi infecţiile vezicii urinare.

loading...

1. Neutralizeaza acidul din stomac
Acest ingredient puternic poate neutraliza acidul din stomac. Restabiliti echilibrul pH-ul ,band un amestec de 1 cană cu apă si o jumatate de lingurita de bircabonat de sodiu. Stomacul transformă adesea alimentele in aciditate ca urmare a unei alimentaţii nesănătoase dar bicarbonatul de sodiu neutralizeaza aciditatea aceasta şi restabileşte pH-ul organismului. Celebrul doctor şi laureat al premiului Nobel Otto Warburg a descoperit că celulele canceroase nu pot supravieţui într-un mediu alcalin; aceste celule prospera  doar într-un corp acid.

loading...

Cu alte cuvinte, păstrând corpul alcalin de fapt ne protejam sănătatea.

2.Ameliorareaza pirozisul (arsurile esofagului)
Care sunt cauzele pirozisului? Potrivit experţilor, arsurile la stomac sunt de obicei cauzate de acumularea de acid în stomac. Atunci când acest acid merge în sus esofag o persoană simte o senzaţie de arsură, un disconfort cunoscut ca arsuri la stomac. Bicarbonatul de sodiu neutralizeaza eficient acidul.

3.Elimina infectia urinara
Cum am spus mai sus, celulele canceroase şi bacteriile prospera într-un mediu acid. Ei bine acest lucru înseamnă că dacă suferiti de o infectie urinara, ar trebui să beţi apă cu bicarbonat de sodiu zilnic până când infecţia urinara este vindecata. O lingurita de bicarbonat de sodiu dizolvat intr-un pahar de apa este sufficient. Daca simptomele persista insa ar trebui să consultaţi medicul dumneavoastră.

4.Ameliorareza durerile de gută
Ce este guta? Guta este inflamarea articulatiilor cauzata de acumularea de acid uric in organism. Puteţi bea un amestec de apă cu bicarbonat de sodiu pentru a calma durerile de gută deoarece acesta previne acumularea de acid în organism.

5.Reduce simptomele de frig şi de gripă
Mulţi oameni din întreaga lume au folosit bicarbonatul de sodiu amestec ca un medicament natural împotriva răcelilor şi gripei. Bicarbonatul de sodiu poate ucide în mod eficient virusul dacă este luat în stadiile incipiente ale infecţiei. Acestea sunt dozele recomandate:
ziua 1: 6 doze de jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu amestecat cu apa rece la fiecare 2 ore.
Ziua 2: 4 doze din același amestec la fiecare 3 ore.
Ziua 3:2 doze de amestec – una dimineaţa şi una seara.
Ziua 4: 1 doză pe zi până când simptomele dispar.

6.Ameliorareaza disconfortul creat de piatra la rinichi
Ar trebui să fiti atenti deoarece acumularea de acid uric poate fi cauza pietrelor la rinichi. Band bicarbonat de sodiu cu apă în mod regulat duce la dizolvrea pietrelor si previne formarea altora noi. Ar trebui să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest remediu.

7.Îmbunătăţeste performanţa fizică
Printre alte lucruri, bicarbonatul de sodiu poate  îmbunătăţi performanţa fizică deoarece alcalinitatea reduce nivelurile de acid lactic produs de muschii, permiţând astfel un effort fizic sustinut.

Acesta este un test pentru aciditatea din stomac
Iată ce trebuie să ştiţi: stomacul produce acid clorhidric sau HCL ca un ajutor pentru digestie. HCL este necesar pentru a descompune proteinele în aminoacizi esenţiali, stimuleaza pancreasul şi previne bolile eliminand bacteriile dăunătoare. O cantitate scazuta de acid clorhidiric poate provoca o varietate de probleme gastrice, inclusiv arsuri la stomac, indigestie, constipatie si balonare.

Notă: Pentru a testa nivelul de acid a stomacului, există metode pe care le puteţi încerca la domiciliu. Metodele cele mai precise implică totuşi testele de laborator. Puteti efectua un test la domiciliu ca sa  vedeti dacă nivelul dumneavoastră de HCL este scăzut. Amestecă un sfert de lingurita cu bicarbonat de sodiu într-o sticlă cu apă rece. Bea bicarbonatul de sodiu şi apa primul lucru dimineaţa înainte de a mânca sau bea ceva.

Cronometrati de cât timp este nevoie sa eructati (râgâiti) dupa ce ati baut amestecul. Ar trebui să râgâiti in 2-3 minute dacă HCL-ul dumneavoastră este adecvată. Sperăm că într-adevăr aţi găsit acest articol util şi nu uitaţi să-l împărtăşiti cu prietenii şi familia.