Termeni și condiții

Termeni generali

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a profilelor sociale adiacente (denumite în continuare “Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza orice informație prezentată în rețeaua «Pentru Ea». Secțiunea Termeni și Condiții poate fi revizuită unilateral, fără notificare prealabilă.

Nici un site web și nici un profil social din rețeaua «Pentru Ea» nu furnizează sfaturi medicale. Întregul conținut prezentat (text, imagine, audio, video etc.) are valoare pur informațională și nu intenționează să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină afecțiuni medicale (boli). Consultați întotdeauna medicul dvs. atunci când doriți schimbarea stilului de viață, medicația, programul de dietă și planul de antrenament. Materialele prezentate nu substituie nu sfaturile medicale profesionale, diagnosticul și / sau tratamentul medical. De asemenea, informațiile prezentate nu înlocuiesc personalul medical calificat.

În cazul în care considerați că aveți o urgență medicală, adresați-vă Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau medicului dvs. curant, medicului de familie sau medicului urgentist.

Folosirea informațiilor din rețeaua «Pentru Ea» se face pe propria răspundere. Creatorii site-urilor și a profilelor sociale adiacente din rețeaua «Pentru Ea», programatorii, creatorii de conținut și terții nu sunt responsabili, în nici o situație, în nici un fel, pentru nici un caz de afectare a stării de sănătate ca urmare a aplicării informațiilor prezentate. Starea dvs. de sănătate este responsabilitatea dvs. directă.

În cazul schimbării stilului de viață (dietă, antrenament, suplimentație etc.) pot apărea modificări ale stării de sănătate și diverse afecțiuni. De asemenea, se pot manifesta acțiuni latente sau decompensa boli cunoscute sau necunoscute. Printre acestea, se numără: infarct miocardic, accident vascular cerebral, rupturi musculare sau osoase, afectarea articulațiilor (genunchi, umăr, coloana lombară etc.), alte boli sau afecțiuni mentale, psihice sau fizice, inclusiv riscul (oricât de mic) de deces – moarte subită.

Prin utilizarea informațiilor prezentate în rețeaua «Pentru Ea» înțelegeți și sunteți de acord că:

  • orice fel de sfaturi sau programe referitoare la exerciții fizice ce nu se fac sub stricta supraveghere a unui antrenor personal au valoare educațională și informațională;
  • informațiile nutriționale nu substituie sfaturile medicale profesionale, diagnosticul și tratamentul;
  • vă veți consulta întotdeauna cu medicul curant sau cu medicul de familie înainte de începerea unui program de antrenament sau înainte de schimbarea dietei;
  • folosirea oricăror informații se face pe propriul risc.

Acești Termeni și Condiții reprezintă un acord între dvs. și creatorii site-urilor și a profilelor sociale adiacente din rețeaua «Pentru Ea». Atât dvs., în calitate de utilizator, cât și moștenitorii sau desmnații legali ai dvs., îi degrevați pe creatorii site-urilor și a profilelor sociale adiacente din rețeaua «Pentru Ea» (inclusiv pe programatori și pe creatorii de conținut) de orice fel de cerințe sau acțiuni juridice ce pot apărea în timpul sau după utilizarea informațiilor prezentate.